Installation af Ultrasonic bevægelsessensorer

April 11

En ultralyds bevægelsesføleren lytter efter lyde inden for forudbestemte radius det beskytter. Et kredsløb er lukket i sensoren, når den registrerer et udsving i lydbølger. Elektrisk energi er derefter overført til en alarm, som lyder. Beskytte en have fra hjorte, stinkdyr og bæltedyr, blandt andre, ved at oprette en ultralyd bevægelsessensor alarm i din baghave. Installationen er ligetil, og alarmen er humant.

Instruktioner

•Plug strømporten på ultralyd bevægelse alarm sensor strømforsyningskablet ind i stikket på bagsiden af ultralyd bevægelsesføleren. Køre den strømforsyning kabel til en stikkontakt i væggen på huset eller på væggen ved siden af væggen fører ind i huset fra baghaven. Sæt den frie ende af kablet i sensorens power supply mursten. Sæt magt mursten ledningen i stikkontakten.

•Anbring dig selv i din baghave, vender ud mod haven med huset bag dig eller til siden, så sensoren af bevægelsesdetektor vil dække længden af haven, når det er blevet installeret.

•Pile op slagger blokerer således at sensoren på forsiden af ultralyd bevægelsesføleren alarm vil rydde jorden, når de står i haven, men være ikke så høje, at være selv med den højeste blomst eller andre vækst.

•Sæt den ultrasonic bevægelse alarm sensor på slagge blok med sensoren sigter mod haven.

•Åbn siden eller bagsiden Kontrolpanel på ultralyd bevægelse alarm sensor; Hvis der er et sæt skruen i panelet, løsne skruen først med en Phillips guldsmed skruetrækker.

•Drej volumenknappen af indbygget alarm fuldt med uret. Rotere frekvens knop, per de instruks, der er leveret, så den ultrasonic blast er skræddersyet til typen af dyr, der har generet haven tidligere. Luk panelet og stramme skruen, hvis der er én.

Tips & advarsler

  • Ultralyd bevægelse alarm sensorer designet til skræmmende lager dyr er vandafvisende og kan stå ude. Men det er en god ide at medbringe dem inde når det regner, hvis det er muligt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com