Hvordan til at fjerne tapet med hvede pasta

April 14

Hvordan til at fjerne tapet med hvede pasta

Hvede pasta, undertiden benævnt cellulose, er en type af tapet pasta bruges til at anvende wallpapers med porøse overflader. Ekstra pleje skal tages med porøse papirer fordi de absorbere klæbemidler, hvilket resulterer i pletter på de synlige dele af papiret. Hvede pasta kan fjernes med en masse vand og flydende tapet remover, der indeholder enzymer specifikt formuleret til at fjerne hvede pasta klæbemidler. Du kan købe alt påkrævet at fjerne tapet, der er blevet anvendt på en væg med hvede pasta på hjem forbedring, maling og isenkræmmere.

Instruktioner

•Mix flydende tapet remover og vand i en 5-gallon spand ifølge tapet remover producentens nøgletal. Forskellige typer af tapet Flytteforretninger er formuleret for forskellige typer af tapet lim. Før du køber remover, Sørg for at læse emballagen og vælge en, der har enzymer, der anvendes til blødgøring hvede pasta.

•Pour vand og tapet remover løsningen i en haven sprøjte. Hvis du bruger svamp-head mop proces, forlader løsningen i spanden som-er.

•Sæt plast drop klude over gulvet og enhver møbler fjernes ikke fra rummet. For de bedste resultater, skal du fjerne alle dine møbler og ejendele fra rummet.

•Spray eller bruge en svamp-head moppe mættet i opløsningen tapet-remover til tapet fra toppen af muren til bunden af væggen. Tapetet skal være helt mættet så papiret vil absorbere løsningen og hvede pasta vil svække og blødgøre.

•Tillad løsning til at forblive på væggen i ca 30 minutter. Lad ikke nogen del af tapet tørt ud. Genanvende remover løsning på papiret i den 30-minutters periode som nødvendigt.

•Test tapet til at se, om det er klar til fjernelse af udskæring tapet med et tapet skraber skraber eller en kedelig-kantet spartel---hvis du fjerner tapet fra drywall---fra gulv til loft. Hvis skraber eller spartel let skiver tapet, er papiret klar til fjernelse. Hvis papiret fangster på klingen, anvende mere remover løsning.

•Slice tapet i 12-tommer-dækkende strimler fra gulvet til loftet, ved hjælp af razor skraber eller kit kniv. Skræl det vådt papir fra toppen til bunden.

• Lad de våde papir indsamle på drop-klude for fjernelse senere. Hvis tapetet begynder at tørre, genanvende remover løsning, at holde det mættede på alle tidspunkter. Hvis du vil fjerne tapet, der blev anvendt med hvede pasta til et drywall overflade, være omhyggelig med ikke at skræl eller rive papir overfladen af drywall. Lad væggen overfladen helt lufttørre før rengøring, eller forsegling væg overflade med dimensionering.

Tips & advarsler

  • Tapet, der blev anvendt med hvede pasta til ulimet eller ubehandlet vægge skal muligvis ekstra lokkende skal fjernes. Fyld en sprayflaske med remover løsning at sprøjte svært papir som du flå det fra væggen.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com