Er det normalt for en ovn ikke at holde op med den kolde?

April 14

Er det normalt for en ovn ikke at holde op med den kolde?

Varmen en furnace frembringer skal matche mængden varme hjem vil miste under koldt vejr. At vælge en ovn, der producerer varme nok uden at spilde energi en kompliceret proces, der normalt kræver en professionel til at inspicere hjemmet og tage hensyn til en række faktorer, der påvirker et hjem opvarmning behov. Hvis en ovn ikke kan holde et hus varmt, kan det være undermålere eller kræver vedligeholdelse.

Ovn kapacitet

En ovn kapacitet bestemmer, hvor meget varme det er i stand til at producere. Da varmen slipper ud i perioder med kulde, tændes en termostat ovnen indtil temperaturen når indstillingen af termostaten. Hjemmets temperatur øger den periode ovnen er tændt, og begynder at falde som termostaten slukker ovnen.

I meget kolde perioder cykler termostaten ovnen og slukker mere ofte at holde med varmetabet. Så længe ovn kapaciteten er højere end varmetabet, forbliver hjemmet varm.

Varmetab Versus produktion

Mængden varme hjemmet mister bestemmer, hvor meget ovnen har til at producere for at holde huset varmt. Hvis 50.000 britiske termiske enheder varme er tabt hver time, har ovnen til at producere 50.000 BTUs af varme, bare for at holde med varmetabet. Hvis en varmere temperatur ønskes inde i hjemmet, producerer ovnen mere varme for at hæve temperaturen.

Jo højere temperatur indstilling inde i hjemmet, jo større varmetab og jo sværere ovnen har at arbejde for at holde trit med tabet. Dette er grunden til, at din termostat lavere resultater i en lavere varmeregning.

Udendørs temperatur og vind

Forskellen i temperatur mellem indersiden af hjemmet og uden for hjemmet bestemmer niveauet af varmetab. Da temperaturen udenfor falder mister hjemmet mere varme. Ligesom indstille din termostat højere forårsager ovnen til at arbejde hårdere, er det samme sandt som temperaturen udenfor falder.

Vinden blæser i hele hjemmet resulterer i endnu større varmetab, da det lidt varmere luft tæt på huset er hurtigt fjernet og erstattet med koldere luft. Lavere udendørs temperaturer og vind tvinge ovnen til at producere mere varme for at holde huset varmt.

Ovnen varmeproduktion

En tilstoppet luftfilter betyder det blæser, der bevæger sig den varme luft i hele huset skal arbejde hårdere og flytter luft mindre effektivt. Et dårligt tilstoppet filter kan forhindre en ovn at holde huset varmt. Selvom ovnen producerer varme nok, er blæseren ude af stand til at distribuere det selv hjem. Udskiftning af tilstoppet filter normalt løser dette problem.

At vælge den forkerte størrelse ovn kan ske, hvis ovnen sælgeren eller installer ikke kan korrekt bestemme hjems energibehov. Installere en ovn med kapacitet til at holde i de fleste forhold, men ikke alle, kan betyde ovnen ikke kan opfylde varmebehov i meget koldt vejr.

Det er ikke normalt for en ovn ikke kan holde trit med kravene til opvarmning af et hjem. Enten ovnen er funktionssvigt, kræver vedligeholdelse eller er ikke i stand til at producere nok varme til at holde hjemmet varme.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com