Hvordan jeg tage pleje af Knock Out roser i Florida?

April 14

Hvordan jeg tage pleje af Knock Out roser i Florida?

Knock Out roser er en lav vedligeholdelse busk steg for disse gartnere, der elsker roser men ikke har en masse tid til at pleje dem. Disse blomster blomstre i nuancer af rød, pink eller gul. Denne rose blev udviklet af Bill Radler være sygdom - og insekt-resistente. Knock Out roser er kolde-tolerant til United States Department of Agriculture hårdførhed zoner 5 og trives i hele Florida. Knock Out roser ikke har en stærk duft eller vare længe i en vase, men de vil fylde din have med ubesværet farve hele sommeren.

Instruktioner

•Plant din Knock Out steg, hvor den kan modtage mindst seks timers sol om dagen. Jorden skal være veldrænet og økologisk-rige. Du skal muligvis føje 5 eller 6 inches af organisk materiale, såsom barkflis til jorden for at modvirke Floridas sandjord, ifølge University of Florida.

•Kapacitet din Knock Out steg regelmæssigt, især det første år hvor Rodsystemet er danner. Vand dybt, i stedet for ofte, for at forsikre fugt når rødderne af anlægget. Vand fra jorden for at undgå at få vand på bladene. Knock Out roser er resistente over for varme og fugtighed, men i Floridas fugtigt vejr, du ønsker at reducere risikoen for svampevækst.

•Spread mindst en 3-tomme lag barkflis omkring dine roser. Dette vil hjælpe jorden bevare fugten såvel som beskyttelse mod vækst af ukrudt. Lad ikke barkflis røre bunden af rosen, som dette kunne fremme væksten af svamp.

•Fertilize din Knock Out steg i foråret så snart den nye blade form og igen hver tre måneder i løbet af vækstsæsonen med en langsom frigivelse gødning målrettet til roser. Stop befrugtende medio August for at tillade rose gå dvale om vinteren.

•Prune din Knock Out steg i slutningen af vinteren mens anlægget er hvilende. Knock Out roser behøver særlige beskæring. Med haven saks, klippe planten for at bevare sin form og størrelse. Hver to til tre år, shear væk op til to tredjedele af anlægget til at forynge vækst. Fjern alle døde eller beskadigede grene med haven håndsakse, ifølge hjemmesiden P. Allen Smith.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com