Medium-Size buske

April 15

Buske giver mange fordele i den hjem landskab. De giver en lodret element i ellers flad eller korte senge, de reducerer støj og Tilføj privatliv når det bruges som en hæk, og nogle tilbud blomster, bær eller farverige falde blade. Et par også vokse i skygge eller fattige dyrkningsforhold, hvilket gør dem til et ideelt valg i et område, hvor mulighederne er begrænsede. Mellemstore buske, spænder fra omkring 4 til 8 fod i højden, arbejde i en bred vifte af områder uden overvældende en lille gård.

Løvfældende buske

Carolina Allehånde, hardy USDA hårdførhed zone 5, er en 6-mund-høj busk med duftende rødbrune blomster, der blomstrer i slutningen af foråret. Forsythia, en hurtigt voksende busk, producerer små gule blomster i det tidlige forår og kommer i en bred vifte af sorter. Beautyberry busk når kun 4 fod i højde på modenhed, men producerer lilla bær i omkring tre uger efter det mister sine blade i efteråret. En anden mindre løvfældende busk er purpleleaf sand cherry, vise lilla løv, hvide foråret blomster og falde bær.

Stedsegrønne buske

Glen Dale azalea er en kolde hårdføre stedsegrønne, der vokser bedst i halvskygge og leveres i en bred vifte af farver. Cape Jasmine gardenia når kun 4 til 6 fod i højden, men viser hvide blomster med en sød duft i sommeren. Det kræver en plantning område beskyttet mod vinter vind, selv om nogle kultivarer er mere kolde hårdføre end andre. Nogle kommer også med blomster med dobbelte blomster. Boxleaf Gedeblad er en større stedsegrønne busk, at nå op til 8 fod høj ved modenhed. Denne busk viser blanke blade, hvide forårsblomster og lilla-blå frugt i sommeren.

Buske med særlige elementer

Nogle buske giver mere interesse og æstetisk appel end andre. Rød chokeberry, en 6-mund-høj løvfældende busk hårdføre zone 4, viser klart grønne blade, der bliver dyb rød i efteråret. Klynger af små hvide blomster i foråret give måde at runde røde bær i efteråret, resterende hele vinteren at tilføje farver i landskabet. Wintergreen Berberis når 4 til 6 feet tall med en lidt større spredning og vokser godt gennem zone 6. Sin blanke blade Drej mørkerød i vinteren, mens torne tilføje til sin visuel effekt hele året.

Buske for vanskelige områder

Vælge planter for fattige dyrkningsforhold viser sig vanskeligt for mange gartnere, men flere buske trives under disse forhold. For eksempel, tåler Scotch kost busk høje salt niveauer, som gør yeddo tjørn og de stedsegrønne euonymus. Buttonbush, en løvfældende busk med runde hvide blomster om sommeren vokser bedst i våd jord. Mentor Berberis, en løvfældende eller semi-stedsegrønne busk (afhængigt af dets voksende placering) tåler både tørke og varme godt. Shrubby St. John's wort vokser i skyggen og tørre forhold, hvilket gør det nyttigt for hvad ville være ekstremt dårlige forhold til mange andre buske. Nordlige bayberry er en løvfældende busk, vise tykke grønne blade og blomstrende selv i rocky og lerjord. Buksbom, holly og hortensia trives i en del til dyb skygge.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com