Bionedbrydeligt herbicider

March 22

Bionedbrydeligt herbicider

Myterne florerer om herbicider og deres sikkerhed eller toksicitet, såvel som deres biologiske nedbrydelighed. Herbicider og pesticider er næsten de samme ting, med forskellen, at udtrykket "pesticider" refererer til kemikalier og andre produkter, der dræber uønskede skadedyr, som normalt er animalsk eller insekt, mens herbicider dræber uønskede planter eller ukrudt--nogle selektivt og andre ikke-selektivt. Derfor, de fleste henvisninger til ikke-økologiske herbicider omfatter pesticider og vice versa, og myter om en gælder for begge.

Bionedbrydelighed – Definition

Definition af biologisk nedbrydelighed, ifølge Webster's onlineordbog, er, at produktet er "i stand til at være nedbrydes af bakterier [eller andre levende organismer]." Synonymer for ordet omfatter "økologiske, fordærvelige, miljømæssige, grøn, genanvendeligt." Common-sense forståelse af disse ord angiver sikker, ikke-giftige eller i det mindste, miljøvenlig og fremmaner billeder af et produkt, der kan anvendes sikkert i naturen uden bivirkninger.

Bionedbrydelighed-myten

Bionedbrydelighed løfte præsenteres af mange kommercielle herbicid producenter, især dem, der fremmer brugen af produkter, der indeholder glyphosat. Glyphosat er bredt hævdede at være sikker, ikke-giftige for dyr og mennesker og biologisk nedbrydelige. En undersøgelse blev udført ved Cornell University, hvor hundene blev fodret fødevarer, der indeholder glyphosat i op til to år uden synlige bivirkninger. Dog i en 2007 anmeldelse af den Organic Consumers Association, blev det rapporteret, at "glyphosat anvendes bredt i den fejlagtige tro at det er uskadeligt, sikker og let nedbryder efterlader ingen rester." Rapporten yderligere hedder det, at produktet er i virkeligheden meget giftigt for jordens liv og reducerer aktiviteten af kvælstofbindende bakterier.

Økologisk herbicider

Økologisk herbicider er heller ikke nødvendigvis fuldt biologisk nedbrydeligt. En række af husholdnings-produkter kan bruges til at dræbe uønskede græs, planter og ukrudt. Disse er normalt ikke-selektive ukrudtsmidler, dræbe alt de kommer i kontakt med. Nogle stoffer, der falder ind under denne kategori omfatter kogende vand, eddike, citronsaft, afrids alkohol, billige gin, sukker, salt, chili pulver eller cayennepeber, corn gluten og kryddernellike olie. Kogende vand er usandsynligt, at gøre nogen skade, når den er afkølet, de fleste af de andre stoffer er tilbøjelige til at skade jorden i det mindste midlertidigt, og i mange tilfælde vil dræbe bakterier, der formodes for at fremskynde deres "bionedbrydeligt" nedbrydning. Nogle, såsom eddike og sprit, kan resultere i jorden de ind, som straks diskvalificerer dem fra at være bionedbrydeligt semi-permanent sterilitet.

Ægte bionedbrydelighed

Sande bionedbrydelighed i herbicider er derfor blot endnu en myte. Mens det er accepteret, at nogle produkter--herunder glyphosat--kan anvendes sikkert omkring mennesker og dyr, de kemikalier, der findes i grundvandet og for nylig i drikkevand angiver at de anvendte pesticider ikke er at være nedbrydes af bakterier eller andre levende organismer, og mens minimal eksponering kan betragtes som "sikre", findes ingen beviser, at igangværende eksponering fortsat vil være.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com