Hvordan at slippe af asiatiske mariehøns i dit hus

April 17

Den gode ting om asiatiske mariehøns er, at de spiser bladlus og andre soft-karrosseri insekter og skadedyr, der forbruger planter. Den dårlige ting er mariehøns kan flytte ind i dit hjem af scores og dække dine lofter og vægge. De kan også bide og udskiller en stinkende, gul kemiske, at du og din familie kan være allergisk over for. Du kan fjerne asiatiske mariehøns fra dit hjem, manuelt eller ved hjælp af kommercielle produkter. Brug, uanset hvilken indstilling virker bedst for dig.

Instruktioner

•Sæt udvidelse rør til slange af din støvsuger og sted fodenden af en nylonstrømpe ind i røret. Trække toppen af strømpe ned omkring rør ende og bruge en elastik til at fastgøre den på plads. Når Strømpen er fuld, trække det op og ud af extension rør og kassér indholdet uden for langt væk fra dit hus.

Hæng bug strimler eller sted fælder omkring dit hus. Hænge de klistrede strimler i nærheden af vinduer, døre og andre indgangssteder, såsom kviste. Ligesom traditionelle flyve strimler fælde disse selvklæbende strimler mariehøns, når de flyver ind i dem. Sted fælder asiatiske mariehøne på vinduet afsatser. Når skadedyr kravle inde, de går i stå på klæbrige lim og er i stand til at undslippe. Kassér både sticky bug strimler og fælder, når de bliver fuld.

•Anvend en spray pyrethrum tåget, der udleder pesticid i et værelse. Lukke døren og holde sig ude af plads til et antal timer pr fabrikantens anvisninger.

•Anvend en spray pesticider, der indeholder permethrin til behandling af vindueskarme, dørkarme, fodpaneler og andre steder, hvor asiatiske mariehøns indtaste dit hjem. Du kan også sprøjte pesticidet direkte på skadedyr til at dræbe dem.

Tips & advarsler

  • Bruge en spray tåget eller pesticider specielt designet til at dræbe Asien mariehøns.
  • Læs og følg etiket instruktioner og advarsler om foggers og pesticider for at opnå de bedste resultater.
  • Holde alle pesticider utilgængeligt for børn og kæledyr.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com