Terrasse havearbejde ideer

April 17

Terrasse havearbejde ideer

Terrasser er en fælles metode til opbevaring af jord og landskab nivellering. I modsætning til individuelle støttemure, terrasser giver en gradvis trappetrin reduktion af elevation og reducerer grade overflade skråningen. I modsætning til store flader af åbne rum inden for en gård leverer disse små, flade områder af jorden den ideelle ramme for mange havearbejde design og specielle funktioner.

Drapering

Rækkehuse haver er det perfekte sted for plantning efterstillede jorden covers og vinstokke. Forskellen i højde mellem hver terrasseret overflade giver en støtte og en baggrund for efterfølgende vinstokke som morgen herligheder, søde ærter og ivy. Plantning disse nær den ydre rand af terrassen tilskynder draperinger og giver mulighed for plads bag dem til højere årlige og flerårige planter.

Tema havearbejde

Det normalt små rum i rækkehuse haver giver mulighed for at udtrykke din personlighed. Tema haver indeholder planter med lignende kendetegn som farver, figurer eller funktion. Sommerfugl haver er en almindelig type tema haven, der indeholder forskellige planter, der tegner kolibrier og sommerfugle til din værftet. Rosenhave er en anden populær type af tema haven. Plantning en tema haven ved hjælp af forskellige planter af en enkelt farve bidrager til at skabe en levende redegørelse i din værftet.

Vegetabilske spredning

Terrasse havearbejde giver værdifuld niveau plads egnet til dyrkning af en række forskellige grøntsager. Tomater, peberfrugter og løg vokse godt langs terrassehaver i fuld sollys. Overveje modne størrelsen af vegetabilske planter til at bestemme hvor tæt at plante dem langs den terrasseret landskab. Vegetabilske planter kræver god dræning og luftgennemstrømning, trives og modne. Plantning disse nederst i haven ved flodkanten at give nem adgang til vanding, lugning og høst.

Haven funktioner

Det unikke design af en terrasse giver en naturlig opmarchområde for visning af græsplæne ornamenter og udendørs indretning. Afhængigt af størrelsen og tilgængeligheden af terrassen, kan disse jord-fastholde systemer rumme små damme, springvand eller birdbaths. Omkring disse vand funktioner med vand haveplanter, såsom vand hyacint og cattails, hjælpe med at definere området. Andre haven funktion, der tjener til at understrege terrassen omfatter birdhouses på stillinger, vindspil, dekorative bænke og solure.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com