Typer af planter, der vandes dagligt

March 27

Typer af planter, der vandes dagligt

Planter har brug for forskellige mængder af vand klima og beliggenhed. For eksempel, behøver planter, der vokser i urtepotter generelt skal vandes oftere end dem, der vokser i jorden. Hvis planten vokser i et varmt og tørt klima, det normalt er nødvendigt mere vand. Selvfølgelig afhænge vand beløb også af typen anlæg. Nogle planter kræver mere vanding end andre. Selv om de fleste planter ikke skal vandes dagligt, gør flere slags planter bedst med daglig vanding.

Fuschias

Fuschia plante, også kaldet hårdføre fuchsia, er en blomstrende plante hjemmehørende i Sydamerika. Det er blevet stadig mere populært at vokse i græsplæner og haver på grund af dens farverige blomster. Fuschias normalt blomstre om sommeren og tidligt falde. I naturen, fuschias vokse i løbet af regntiden og derfor kræver en masse vand. Når det opbevares i en blomsterkrukke eller haven, skal fuchsia vandes mindst en gang om dagen.

Elefant øre

Elefant øre, også kendt som coco yam, er en tropisk plante, der dyrkes som en food afgrøde i mange dele af verden. Native til Caribien, det er vant til en fugtig, tropisk klima, og kræver en masse vand. Når planten er begyndt at vokse udenfor, hjælper en daglig vanding holde den sund og hårdfør.

Efteråret bregne

I efteråret bregne er en lavtvoksende fern hjemmehørende i dele af Japan og Kina. Denne plante er bedst når de placeres i en lyssky eller semi-skyggefulde have og græsplæne. Fordi den vokser naturligt i varme, fugtige klimaer, kræver det efterår fern vanding mindst en gang om dagen. Disse bregner også gøre godt med daglige dug fra en ren, vandfyldte sprayflaske.

Hibiscus

Den tropiske hibiscus er en blomstrende plante, der blomstrer med smukke, farvede blomster. Disse planter er blevet meget populært for både indendørs og haven vokser. I varmt vejr, hibiscus planter har brug for en masse vand. Hvis ikke vandes nok, kan hibiscus udvikle hængende rødder. Selv om rødderne ikke skal være gennemblødt helt, forbliver jorden fugtig.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com