Hvordan til at chokere en Pool for alger

April 20

Hvordan til at chokere en Pool for alger

Alger trives i varmt vand, der modtager et stort udbud af sollys. Det forårsager skyet pool vand, der i sidste ende vender grøn eller gul. Selv om alger ikke er skadelige for svømmere, er det tidskrævende og dyrt at kontrollere efter vækst starter. At forebygge algevækst er mere omkostningseffektive end at skulle dræbe det efter vækst starter. Alger er kontrolleret ved at have ejendom pH niveau og bruge kemikalier, såsom chok og algaecide, til at styre alger og forhindre yderligere vækst. Chok, kendt som kalium monopersulphate, refererer til en ikke - klor kemisk behandling til pools ifølge poolinfo.com.

Instruktioner

•Brush siderne og bunden af poolen til at forstyrre og fjerne algerne. Vedhæft et langt håndtag at børste til at nå midten af poolen.

•Kontrollér pH i poolen ved hjælp af en teststrimmel. Hæve eller sænke pH indtil er når et niveau så tæt på 7,2 som muligt. Dette er den nederste ende af suggest pH.

•Anvend en algaecide til behandling af alger i poolen. Følg producentens anbefalede ansøgning om din Gruppestørrelse.

•Tilføj stød til din pool efter forbereder vandet af stabiliserende pH og behandling af alger med algaecide. Bruge to pounds af chok pr. 10.000 gallon af vand. For ikke-chlor chok behandlinger, tillade pool filter til at køre i cirka 15 minutter før svømning.

•Vacuum pulje til at fjerne snavs eller resterende alger. Hvis det er nødvendigt, børste siderne igen. Bruge chok efter en kraftig regn eller en gang om ugen til at forhindre fremtidige alger dannelse. Følg fremstiller forslag, når du tilføjer chok for vand vedligeholdelse og algerne forebyggelse.

Tips & advarsler

  • Test vandet hver tre dage for at sikre pH-niveau er inden for rækkevidde at forebygge algevækst.
  • Ved hjælp af klor-baserede chok kræver, at du tillader pumpen til at køre natten over før svømning. Kontroller, at du bruger den rigtige type af chok.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com