Hvordan at rengøre klæbrig Wire hylder

April 20

Wire hylder har fundet vej til vores toiletter og skabene i et hastigt tempo i det seneste årti, og mens de tjener deres formål usædvanligt godt, de er også tilbøjelige til at blive beskidt og klæbrig efter et stykke tid. Dette er normalt på grund af fugtighed, spild og den efterfølgende iført ned af den beskyttende plast belægning. Forvisset om, at der er en let løsning. Du kan rense din sticky wire hylder og har dem søger ny på ingen tid.

Instruktioner

Hvordan at rengøre klæbrig Wire hylder

•Tag wire hylder fra dit skab eller kabinet med en skruetrækker, hvis de ikke er den aftagelige type. Placere skruerne for hvert sæt af hylderne i en plastik sandwich pose, og tape dem nedenunder skabet eller på væggen i skabet, som de blev fjernet. Dette vil være meget nyttigt, når genmonteres dine reoler, fordi du har uden tvivl hvilke skruer gå med hvilke hylder.

•Køre den en balje eller sinkful af varmt vand, og tilsæt ca en kvart kop fuld af opvaskemaskine væske. Dykke sticky wire hylder i vandet, og lade dem suge i cirka en time. Skrub hylderne med en svamp. Tilføj et par dråber af opvaskemaskine liqpuid direkte til din svamp for skrubbe vanskelige pletter.

•Udtøm sæbe og vand fra din balje eller vask. Forlade wire hylder hvor de er, og skyl dem med almindeligt varmt vand.

Sprede håndklæder på gulvet.

•Tag wire hylder fra balje eller vask, og placere dem på håndklæderne. Muligt for dem at forblive på håndklæderne i cirka en halv time.

Tørre på hylderne, så godt du kan med et håndklæde, med særlig vægt på området mellem ledningerne. Hvis du bemærker nogen områder af rust, der har lækket gennem og farvet plastik belægning, bare spray på en smule af WD-40 og tørre det væk med håndklæde. Dette bør tage sig af pletterne.

•Udskift hylderne med en skruetrækker. Hvis du bemærker nogen områder, hvor den plast belægning er slidt væk, røre det med enten hvid eller klar neglelak. Tillader den polske tørre i ca. 15 minutter, og anvende en anden frakke.

Tænd din føntørrer, og bruge omkring 10 minutter grundigt tørring wire hylder fra en afstand af 8 til 12 inches tilbage. Dette vil ikke kun sikre at neglelakken tørrer og forhindrer faktiske ledningerne nedenunder fra rust men vil også tørre ud nogen dråber af vand du kan have overset med håndklæde, som kan også bidrage til at forhindre fremtidige rust.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com