Vindue belægninger & isolering

March 29

Vindue belægninger & isolering

Et alternativ til almindelig vindue belægninger er isoleret termiske gardiner. Disse modificerede gardiner kan du tilføje stil til et værelse i sparer penge på utility regninger.

Beskrivelse

Regelmæssig gardiner er lidt mere end et par yards af stof, men termiske gardiner er en specialiseret vinduesskærm bestående af gardin paneler isoleret med en akryl skum foring.

Formål

Denne foring er termiske gardiner utrolig effektiv til at holde ud kolde vinterluft og sommerens varme luft. Gardiner giver en meget effektiv isolering.

Besparelser

Installere termiske gardiner til at dække din windows vil reducere dit hjem opvarmning og køling utility regninger med op til 20 procent. Og da et sæt af to paneler koster omkring $60, forhæng betale for sig selv inden for de første år af anvendelsen.

Ekstra Plus

Termiske gardiner også blokere lys og støj. Når lukket, de fleste af dem kan holde ud næsten 99 procent af lys, og alt fungerer godt som en støjfilter, reducere udefrakommende støj.

Stilarter

Ligesom andre vindue belægninger er termiske gardiner tilgængelige i mange stilarter, farver og mønstre til at matche indretningen af ethvert hjem. De hænger på gardinstænger som almindelige gardiner, og du kan tilpasse dem med dekorative accenter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com