Fejlfinding en Sprinkler System, der er ikke i orden

April 23

Fejlfinding en Sprinkler System, der er ikke i orden

Sprinkleranlæg er en praktisk måde til vanding din landskab, men nogle gange de ikke arbejde ordentligt på grund af problemer som brudt eller tilstoppede sprinklere. Fejlfinding din sprinkler system betyder at identificere problemet, således at du kan forsøge vedligeholdelse eller reparation. Alt det kræver er en smule viden om, hvordan systemet fungerer, for at undgå at kalde på en professionel, når det ikke fungerer.

Instruktioner

•Drej spray dyser til at pege i den rigtige retning, hvis sprinkler skydning vand den forkerte vej. På nogle modeller, vende en flow-justeringsskrue placeret på toppen af dysen, med en lille skruetrækker. Justere en spray, der er for høj eller for lav med specialværktøj producenten af din sprinkleranlæg.

•Stick en tynde, stive stykke ledning, f.eks. et papirclips, ind i sprinkler huller, der er tilstoppet. Afhængigt af dit vandingsanlæg, skal du muligvis fjerne hver dyse og holde det under rindende vand for at fjerne de rester, der tilstopning det.

•Åbn styreventil helt at øge vandtryk, hvis en sprinkler ikke dukker op. Opdele kredsløbet i to separate linjer, hvis åbner Reguleringsventilen ikke få sprinkler at dukke op.

•Look omkring sprinkler området for en manglende dysen hvis du finde vand, der skydning eller drible fra kroppen af sprinkler. Erstatte nogen mangler eller brudt dyser. Inspicere jorden for tegn på en underjordisk pipe leak, hvis dysen ikke er mangler eller er beskadiget. Hvis jorden er våd, grave ned i røret at se hvis det er utæt. Hvis der er en lækage, så off stykke af utætte rør. Reparere den ved at installere en kobling montering at slutte sig til rør, ved hjælp af rør primer og rør klæbemiddel.

•Undersøg del af sprinkler, der leverer vand til bunden af vindmøllen, hvis rotoren roterer kun i én retning, eller slet ikke. Rengøre væk eventuelle rester, der har samlet der, og omkring rotor dysen. Sørg for, at Reguleringsventilen er helt åben, da utilstrækkelige vandtryk kan være årsag til en rotor, ikke i orden.

•Åbn og luk styreventil flere gange i hurtig bevægelse. Denne manøvre frigiver sediment i ventilen, der kan forårsage kredsløb til at stoppe med at slukke automatisk. Fjerne begrænsningen ventil og blæse sediment ud med en dåse komprimeret luft, hvis åbne og lukke trick ikke virker.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com