Diiferent former for lotusblomster

April 24

Diiferent former for lotusblomster

Lotusblomster vokse inde i mudrede sumpe og så dukke op til overfladen. Lotus serien består af to arter: Nelumbo lutea og Nelumba nicifera. I traditionelle asiatiske kulturer repræsenterer lotusblomster ære, held og lykke, lang levetid og gode sundhed. Disse blomster dyrkes for deres prangende og duftende blomster, frodige grønne puder, kødfulde jordstængler og brede, perforeret og afrundede frø bælg.

Amerikanske Lotus (Nelumbo Lutea)

Den amerikanske lotus er en flerårig plante, der kan forveksles med en åkande. Men i modsætning til åkande, amerikansk lotus blade er cirkulær og har ikke et snit. De runde bladene er blå-grøn farve. Hvis stilken er stiv nok, den amerikanske lotus kan stå over vandet op til 3½ fødder. De sarte blomster er hvide til gul i farven og har mere end 20 kronblade. Frø struktur eller midten af lotus, er kegle-formet og har åbninger hvor frø udvikler. Disse blomster markedsføres kommercielt som gule lotus eller vand chinquapin.

Hellige Lotus (Nelumbo Nucifera)

Den hellige Kotus er æret som hellige i Ostindien på grund af dens evne til at vokse fra bunden af muddiest af søer og damme til at blomstre over overfladen. Blomsterne er hvide eller pink i farven og kan nå en diameter på 13 tommer. Bladene af planten er meget vanskeligt at våd, som giver planten evne til at forblive clean. I mange dele af Asien, alle dele af planten bruges: rødder er kogt og føjes til supper eller spises rå; de store blade anvendes til wrap mad i; støvdrager er tørret og gjort til en urte træ; og frø spises rå som en snack. Anlægget er også kendt som indisk Lotus og bønne i Indien.

Engel vinger (Nelumbium Nucifera)

Blade af sorten engel vinger er runde, store, parasol-lignende og voksagtig grøn farve. Disse blade har en diameter på 18 til 24 inches. Kronblade af blomsterne har påpeget kanter, curl og pege i retning af frø pod. Blomsterne er 8 til 10 inches i diameter, er hvide i farve og afgiver en tiltalende duft. Fordi denne plante kan vokse i lavvandede farvande, kan det vokse i en lille og grundt vand haven. Blomsterne blomstre bedst fra juli til September; anlægget kan nå en højde på 4-6 fødderne.

Hybrider

Mange lotus sorter dyrkes gennem hybrid metoder. Nogle af de mest almindelige lotus hybrider er Nelumbo Alba Grandiflora, Nelumbo Baby Doll, Nelumbo Conrads Basu, Nelumbo Momo Botan, Nelumbo rød tørklæde, Nelumbo kæreste og Nelumbo kultivar 'Shirokunshi' Tulip Lotus.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com