Hvornår skal man grave op Dahlia pærer

April 25

Hvornår skal man grave op Dahlia pærer

Georginer findes i alle størrelser, fra små anlæg, 12-tommer til tårnhøje skønheder, der kan nå 8 fod. Blomstrer varierer i størrelse fra beskedne 2-tommer blomster på gigantiske 12-tommer blomstrer. Disse slående planter har en fantastisk farveområde, der omfatter nuancer af rød, pink, lilla og orange. Med undtagelse af sort og blå dække georginer farveskala af farver. Hjemmehørende i Mexico, dahlia blev dyrket af aztekerne og fortsætter med at fungere som Mexicos nationale blomst.

Instruktioner

•Tillad georginer at dyrke i haven, indtil de er dræbt af en hård frost. Hvis dit område ikke får en frost, skære løv tilbage til flere inches i slutningen af oktober eller begyndelsen af November. Lad knoldene i jorden i mindst en uge (to er endnu bedre) før grave dem. Hvis du graver georginer, før de har haft tid til at hvile og producere nye spirer på knolden, vil de ikke holde i løbet af vinteren.

•Anvend en haven gaffel til at grave rundt i bunden af anlægget dahlia i en afstand af 12 inches. Vær sikker på ikke at grave for tæt til planten, da du kan beskadige knolde i processen. Løft knolde i jorden og ryste for at fjerne overskydende jord. Skyl væk den resterende jord med en haveslange og lad knoldene tørre udenfor i mindst 24 timer. Være sikker på de er beskyttet mod regn eller skadelige vejrforhold.

•Divide dahlia knolde ved at skære dem med en skarp kniv. Hver sektion behov øje for at producere en ny plante. Øjnene er beliggende nær slutningen hvor knolden slutter sig til de vigtigste stilk. Lejlighedsvis indeholder en knold ikke et øje. Kassere denne knold. Hvis øjne er vanskeligt at se, eller du er usikker på hvilke knolde til at gemme, kan du gøre et rent snit gennem midten af klump. Afhængigt af størrelsen af klump af knolde, måtte du ønske at skæres i kvarte. Tillad overskårne knolde tørre i 24 timer før opbevaring.

•Dæk i bunden af en trækasse eller pap kasse med gamle avis og Tilføj 2 til 3 inches af savsmuld eller pet bedding (spåner). Lag dahlia knolde oven på spåner og dække med en anden tomme eller 2 i spåner. Gentag lag, indtil du har tilføjet alle knoldene, slutter med et lag af spåner. Opbevares på et køligt, tørt område med temperaturer på mellem 40 og 50 grader F. Check knolde jævne mellemrum for at sikre maksimal sundhed. Kassér eventuelle beskadigede eller uudviklede knolde.

Tips & advarsler

  • Label knolde før opbevaring. Selv om du tror, du vil huske, er chancer du vil ikke. Det kan være vanskeligt at bestemme dahlia farve i foråret, men du kan normalt identificere lys og mørke sorter af farve af spirer.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com