Hvordan til at identificere hindbær & brombær

April 26

Hindbær og brombær har meget til fælles. De er begge brombærbuske og vokse på Stokke. Har begge farver i løbet af cyklussen mod modenhed, som kan forårsage bær at være grøn, rød eller sort. Der er en definitiv måde at fortælle de to bær fra hinanden. Når en moden blackberry er plukket, er det solid. Når en modne hindbær er plukket, bær er hule og efterlader en beholder på stammen af planten. Der er andre måder at identificere bær, men de er ikke helt så nemt som "picking test."

Instruktioner

•Syn undersøge anlægget. Brombær og hindbær vokse i sorter, der omfatter oprejst stokke, semi-oprejst Stokke og efterfølgende Stokke. Stokke kan vokse til 15 fod i længden. Disse Stokke producere skud. Nogle brombær og hindbær Stokke omfatter torne.

•Note blomster på planten, som normalt ses mellem midten af sommeren og sensommeren afhængigt af din placering. Både bær planter producerer blomster, der er hvide til pink i farven. BlackBerry blomster har større blomster end hindbær blomster i de fleste arter.

•Undersøg bær. Frugten er en samlede frugt. Dette betyder, at hvert bær er dannet af mange mindre frugter kendt som drupelets. Hindbær drupelets holde sig til hinanden og har en næsten behåret tekstur. Den faktiske bær kan variere i størrelse fra en 1/2 tommer til 1 1/4 inches i længden, afhængigt af den pågældende sort. BlackBerry drupelets er glatte og plumper end hindbær. En brombær frugt vil generelt være mellem en halv tomme og tommer i længden. Der er dog et par sorter, der lejlighedsvis vil producere bær, der er 2 inches lang.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com