Hvordan at fastsætte en brudt Gate hegn

April 26

Din gate er sandsynligvis den mest problematiske stykke af dit hegn. Gates kan synke, knæk eller bryde under pres af vejr og tid, så chancerne er temmelig god yours vil i sidste ende har brug for reparation. Betale for hyppige professionelle reparationer kan blive dyrt, så du vil få gavn af at vide, hvordan at reparere en brudt gate selv.

Instruktioner

•Der er mange forskellige problemer, der kunne påvirke en brudt gate. Nulstilling af alle de vigtigste dele (hængsler, lås, indlæg og porten selv) vil sikre en fuld reparation. Frigøre gate fra sine hængsler og låsen. Brug en skruetrækker eller en skralde (afhængigt af din hardware) til at fjerne skruer fra gate og hegnet indlæg. Gem alle skruer til genbrug, men kassér eventuelle beskadigede eller defekte komponenter. Hvis det er nødvendigt, købe reservedele fra din lokale hardware butik.

•Anvend en plan hen til indskrive nemlig skæve i hegnet stillinger der holdt op din gate. Begge indlæg skal være plan at skabe en solid ramme for dit hegn. Hvis en post skæve, skal du bruge en tamp bar for at skubbe den tilbage på plads. Brug den flade ende af bjælken for at pakke snavs rundt i bunden af post. Lægge pres på posten, som du pakke snavs, og tvinge det på plads. For at få yderligere support pack knuste sten rundt i bunden af begge indlæg.

•Med stillingerne tilbage på plads, vedhæfte hængsler til gaten. Kontroller, at hængslerne er flade og flush mod porten før skrue dem ned. Hvis de er skæv eller bøjet, knytte nye hængsler. Læg en plan oven på porten, og tillægger hegnspæl hængslerne, sørge for porten er niveau, som du indsætter skruer.

•Reattach låsen, sætte alle skruer tilbage på plads. Åbn og luk din port for at sikre, at det fungerer korrekt.

Tips & advarsler

  • Nogle låger er tung og vanskelig at håndtere. Vær forsigtig, når reparere din gate, og har nogen hjælpe dig med at løfte.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com