Hvad slags blomster kun åbne under en fuldmåne?

May 1

Hvad slags blomster kun åbne under en fuldmåne?

Lunar blomster er blomster, der blomstrer omkring samme tid som en fuld måne. Disse natlig blomster forblive helt lukket hele dagen og åbne deres kronblade til bestøvning af flagermus og møl når månen kommer ud. Nogle nat blomster vil faktisk falde deres kronblade af næste morgen efter at bestøvningen er udført.

Moonflower

Moonflower (Datura inoxia) producerer hvide blomster og har mørke grønne, store blade. Den store, trompet-lignende blomster af moonflower åben kun under en fuldmåne. Denne blomst er også omtales som den indiske æble eller torn apple blomst. Det er et medlem af familien kartoffel og danner spiney frugt. Alle dele af planten betragtes som meget giftige og du skal holde dem væk fra børn og kæledyr.

Nat blomstrende Jasmine

Cestrum nocturnum, eller natten blomstrende jasmine, er en busk med blanke blade og duftende hvide blomster. Det er en prangende moon blomstrende plante, der fylder luften med en næsten overvældende parfume. Denne sarte plante producerer de bedste blomster når de placeres i fuld sol og i USDA hårdførhed zoner 8-11 (minimum 10F til 50F). Nat blomstrende jasmine er hurtigtvoksende og kan blive invasive, hvis ikke ordentligt vedligeholdt. Bær af natten blomstrende jasmine plant er giftige så undgå at bruge dette anlæg omkring små børn og kæledyr.

Nat duftende lager

Nat duftende lager (Matthiola longipetala) er en ørken indfødte med lille men duftende lilla blomster. På grund af den ørken barske somre åbne denne plante blomstrer kun under de vinter- og fuld måner. Ørken busk når en endelige højde på 2 fødder efter som den sætter frø og dør. Et nyt anlæg vil danne under næste års monsunsæson. Denne skrøbelige ørken busk gør bedst i fuld sollys.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com