Hvordan man kan beskytte trægulve fra møbler

April 13

Hvordan man kan beskytte trægulve fra møbler

Trægulve er en smuk tilføjelse til ethvert hjem. De kommer i mange forskellige stilarter og farver. Du kan foretrækker en træ gulv lavet af bambus, eller fra de mere traditionelle egetræ. Med den rette pleje er trægulve også langvarig. Desværre, trægulve er også tilbøjelige til at ridser, især hvis du kan lide at omarrangere dine møbler. Tage et par forebyggende skridt til at minimere muligheden for skrabe gulv nedenunder dine møbler.

Instruktioner

•Sæt en filt beskytter pad på bunden af alle dine møbler. De fleste puder er selvklæbende. Nogle puder er uld; andre er træ eller plastic og skal bruge et lille hul boret ind i møbler ben til at skrue dem i. Hvis du har møbler uden ben (såsom dressers), skåret større kvadrater af selvklæbende filt underlag og anbringer disse til bunden. Følte puder bliver slidt med tiden. Tjekke dem om hver måned og erstatte dem, hvis nødvendigt.

•Beskyt dine gulve, når du flytter møbler. Afhente møbler helt fra gulvet til bedst undgår skader. Hvis du ikke kan afhente møbler, skub en robust klud, som en tunge, tyk tæppe under møbler mens du flytter den. Du kan også bruge et stykke krydsfiner på toppen af tæppet for mere støtte. En anden mulighed er at bruge møbler skydere--blokke af tyk skum som, når gled under hvert møbler ben, gør det muligt at nemt glide møblerne hen over gulvet.

•Sæt en "åndbar tæppe underlag" under område tæpper, som foreslået af Armstrong gulvbelægning selskab. For eksempel, kan du beslutte at placere møbler på toppen af området tæpper i stedet for ved hjælp af filt puder. I dette tilfælde beskytter dit trægulv med en maske eller et gittermønster underlag mellem tæppet og gulv.

Også, at placere tæpper foran stærkt trafikerede områder, såsom døråbninger og apparater, til at beskytte gulvet fra hverdagsbrug.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com