Kan børnene spise jordbær prydplanter?

May 1

Kan børnene spise jordbær prydplanter?

Prydplante jordbær dyrkes for landskab værdien af deres lyserøde blomster og lyse grønne blade. De producerer også små røde frugter, som nysgerrige børn kan spise uden skade. Det er heldigt, som børn er tiltrukket til at farve rød, rød frugt og saftige jordbær i særdeleshed. Når det kommer til bladene, dog nogle bør udvises forsigtighed ved alle børn og voksne ikke at indtage bladene medmindre omhyggeligt forberedt som te.

Frugt

Selv den lille frugt af prydplanter jordbær vil tiltrække børn, og det er helt sikkert for dem at spise de små bær. Prydplante jordbær er fragaria hybrider, en krydsning mellem et jordbær (Fragaria) og marsh Potentil (Potentilla palustris). Selvom lille, frugten er spiselig, men bærrene bliver sandsynligvis ikke så lækker som bær fra planter dyrket til frugtproduktion. Hvis et barn har en reaktion på bær, han er sandsynligvis allergisk til alle jordbær, og de bør undgås.

Blade

Børn bør være advaret om ikke at spise bladene af jordbær prydplanter. Friske blade kan gør ingen skade, hverken kan tørret helt dem. Men, blade, der er blevet plukket og blive visne eller delvis tørre kan opleve en giftig kemisk ændring. Når friske sunde blade er omhyggeligt og helt tørret, blade fra ornamentale jordbær kan anvendes som en te ingrediens.

Sorter

Prydplante jordbær dyrkes havde opstillet i senge eller som bunddække. De bedste ornamentale jordbær sorter er dem med dyb pink rigelige blomster som Fragaria "Lipsitck". Det vokser 6 til 8 inches høj og breder sig 12 inches lang. Pink Panda er lettere og mindre, 1-tommer bred pink blomster men er bredt tilgængelige.

Kultur

Vokse jordbær prydplanter i fuld sol eller let skygge. Pink blomster vises rigeligt fra foråret til at falde. Bladene er stedsegrønne året rundt i de fleste områder. I koldere områder, skåret tilbage i slutningen af vinteren til at forny anlægget. Dette eliminerer hængende gamle løv og stimulerer produktionen af friske grønne blade i foråret. Prydplanter reproducere af løbere og kan invadere græsplæner.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com