Nye anvendelser for gamle lamper

October 1

Remodeling eller redesigne ordningen indretning af dit hjem ofte kræver, at du erstatte og kassere gamle lamper. I stedet for at kassere dem og bortskaffelse af dem, kan du genopfinde deres anvendelighed i en øko-venlig måde. Kommer op med nye anvendelser for gamle lamper giver dig mulighed for at genindføre dem i din nyligt udformet miljø med lethed.

Kunstneriske anvendelser

Gamle lamper kan renses og malet med indviklede mønstre eller fed farve-blokke. Disse indrettede inventar bliver helt nye kreationer, når du arrangerer dem som kunstnerisk knudepunkter i forskellige dele af dit lytterum. For eksempel kan et malet parabol-formet lampen af enhver form vendte med den åbne side opad og gemt med potpourri, der tjener som en tabel udsmykning med funktionalitet. Placere malede globe light inventar langs høje hylder pryder områderne af dit hjem i nærheden af loft i alle rum, du vælger.

Stearinlys og aromaterapi

Lille, kuppelformet lamper kan renset ud, dekoreret og fyldt med diverse lysvoks og æteriske olier til at skabe dekorative, glas-jarred stearinlys. Et håndværk eller hobby levering butik bærer en bred vifte af voks. Du kan også afhente gel-voks til at skabe hvad der kaldes "ildelugtende gelé." Tilføje duftende olier til gel i dome eller kop-formet lamper skaber duftende gel til at placere rundt i hjemmet eller til at give som gaver. Derudover kan disse beholder-lignende inventar være fyldt med diffuser olie og bambus rør til at tjene som prydplante diffuser krukker.

Planter og haven

I stedet for at købe urtepotter eller udendørs planter containere, kan du bruge forskellige lamper til at tjene dette formål. Ikke kun koster venlige, men det er miljøvenlige såvel. En lav-profil parabol-lignende lampen kan bruges som en plantageejer for bølgende planter som sweet alyssum eller impatiens. Bare sæt den på en kasse eller en tabel på din terrasse eller andre garden sidder område. Lille globe-lignende lamper kan fyldt med pottemuld og brugt som urtepotter i windowsills. Du kan også udfylde passende formet armaturer med vand, kugler og afskårne blomster til brug som eco-chic tabel centerpieces.

Organisation

At holde styr på loose change, er nøgler og andre assorterede småting gjort nemmere når du har forskellige steder at sætte dem til at holde dig organiseret. Små lamper kan bruges som krukker, så-til-tale, til at huse disse småting. Du kan holde møtrikker, bolte, søm og skruer i diverse lamper til at holde i din garage eller arbejde stald, eller du kan beholde den ene i nærheden af din seng hus nøgler og loose change, der holder dig organiseret med de lille ting, der ender malplaceret ofte.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com