Hvordan man kan anvende Caulking jævnt

May 2

Hvordan man kan anvende Caulking jævnt

Installation af en dejlig, kan pæn perle af caulk for den gennemsnitlige boligejer være en rodet og frustrerende oplevelse. Der er kun så mange fingre og papirhåndklæder til rådighed, og hvad vi har ikke synes nok. Pointen er bevist, når vi ser på os selv og mærke alle caulk lykkedes det os at komme ind på vores klude, ikke at nævne de vægge og bordplader. Så hvordan man anvende caulking så gnidningsløst som muligt? Da det viser sig, er at have det rigtige værktøj nøglen.

Instruktioner

•Fjern alle eksisterende caulk med et barberblad skraber, så der ingen er resterende. De resterende overfladen skal være helt ren til at rumme ideelle caulk vedhæftning.

•Klippe slutningen af en ny caulk rør med en hobbykniv til den ønskede åbning diameter og pop indvendige folie med en 16d (Læs 16-penny) søm eller lang objekter. Åben røret anbringes i en fugepistol og skub ram på plads mod slutningen af caulking rør.

•Sæt åbnede spidsen af caulking rør i et hjørne, der har brug caulk. Klem en lille linje af caulk ind i knæk og hjørne end skal være tætnes.

•Tag din caulking værktøj og sted den ønskede profil i den caulked knæk og køre værktøjet langs knæk profilen. Værktøjet caulking vil skrabe væk eventuelle overskydende caulk og efterlade en perfekt rensede og skrabede caulking profil. Bruge nogen akkumulerede caulking på profilen for yderligere lineær mund dækning.

•Tillad caulking til tørre, og derefter helbrede efter anvisningerne på pakken.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com