Sådan foretages fejlfinding af Carrier centrale klimaanlæg

May 2

Carrier Corporation fremstiller en bred vifte af erhvervs- og boligejendomme elementer fra foodservice udstyr og transport køling at home air conditioning og varme produkter. Et luftfartsselskab centrale aircondition omfatter en Vejret beskyttelse system, stål coil guard, høj og lav strøm afbrydere og en begrænset garanti. Tilgængelig online eller via Vælg transportør forhandlere, den centrale klimaanlægget skal fungere godt når det er installeret. Dog kan fejlfinding af eventuelle problemer, der måtte opstå hjælpe dig med at løse problemet uden professionel hjælp.

Instruktioner

•Kontroller at Carrier air condition er forbundet til en jordet strømforsyning, hvis det ikke tænde. Nulstille sikring eller circuit breaker, hvis det er nødvendigt. Undersøge de indendørs og udendørs Afbryd forbindelsen skifter på klimaanlægget at se, hvis de har været udløst. Nulstille parametrene som nødvendigt.

•Kontroller at klimaanlægget power-kontakten er slået til "På" position og termostaten er indstillet til en temperatur på under den aktuelle værelsetemperatur hvis enheden har magt, men synes ikke at være i orden. Bemærk, at klimaanlægget ikke vil fungere, hvis den er indstillet til en temperatur varmere end stuetemperatur.

•Drej termostat til en varmere temperatur hvis air conditionere blæser for meget kold luft. Vente flere timer for den samlede temperatur til at justere.

•Fjern alle mulige forhindringer fra klimaanlægget ventilationskanaler hvis enheden har magt, men fungerer ikke som forventet. Sluk for strømmen, åbne det forreste adgangspanel, og skub ud af luftfilteret. Ren filteret med varmt vand og et par dråber af flydende opvaskemiddel. Skyl filteret godt, tør det grundigt og returnere det til klimaanlægget. Luk adgangspanelet front og genoprette magt.

•Wait et par minutter for at se hvis luftfartsselskabet air conditionere genoptager drift, hvis der er en pause i opererer lyde. Der er flere indbyggede pauser i drift, der er normale og ikke indikere et problem med enheden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com