Hvad man skal bruge til at rense glasvinduer

May 3

Hvad man skal bruge til at rense glasvinduer

Beskidte vinduer kan gøre din hele hjem føler beskidt. Så mange rengøringsmidler hævder at være streak gratis og det bedste produkt til rådighed, og mens disse produkter er ikke dårlig, du vil betale unødvendige pengebeløb for dem da alt imens de vigtigste perfekt skinnende Windows var formentlig allerede i din rengøring kabinet.

De bedste rengøringsmidler til glas

Billig og nem at bruge: hvid eddike. Bland lige dele eddike og vand i en sprayflaske og holde det på side. Eddike er fantastisk til rengøring mange forskellige overflader, men det virkelig gør glas gnistre. Ammoniak er en anden stor cleaner, som du måske allerede har omkring huset. Blandet med vand det vil holde din windows søger pletfri.

De bedste ting at bruge

Avisen er måske den bedste måde at få en gratis streak rene uanset hvad renere du bruger. Krølle det op og bruger det til at rense din windows og du vil have en stribe gratis Skopudsning med minimal indsats. Hvis du bruger klud, være sikker på at det er fnugfri. Ostelærred kan fungere ganske godt. Damprensning windows virker ganske godt for at hjælpe med at fjerne lag af bygget op snavs eller fedt. Bruge wand udlæg på din damp renere og køre det forsigtigt op og ned ad vinduet for at rydde væk lag af film og snavs, der kan have akkumuleret der. Bruge sammenkrøllet avis eller en fnugfri klud til at tørre væk eventuelle overskydende fugt og undgå striber.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com