Værktøjer til støttemure

May 3

Opbygge en støttemur på din ejendom kræver nogle få værktøjer. Nogle af disse værktøjer er standardvarer du sandsynligvis allerede har på hånden, men andre er mere specialiserede emner, som du kan være nødvendigt at låne, købe eller leje. Når du har en støttemur, installeret, behøver du ikke mange værktøjer til vedligeholdelse. Et par grundlæggende vedligeholdelsesværktøjer, dog kan gøre forskellen mellem en støttemur, der vedligeholder en attraktivt udseende i din landskab og en støttemur, der bliver en skamplet for byen.

Oprettelse af grøften

Før om den første række i en støttemur, skal du oprette en god fod eller foundation til at placere bunden af væggen. For at skabe dette fundament, skal du markere off kanten hvor du har til hensigt at bygge muren og grave en grøft, der er nogenlunde samme bredde som din byggemateriale på tværs og omkring 12 inches i dybden. Hvis instituttet renden, skal du måle tape til at gøre dine målinger, stakes og streng markerer omkredsen og en skovl til at grave.

Fyldet i Foundation

Grundlaget for din støttemur vil ikke være de solide byggematerialer, du har valgt at bygge muren, men snarere et lag af sand. Den sand arbejder for at skabe en plan overflade, hvorpå du kan bygge støttemur. Hæld ca 6 inches af Selvbygger sand ind i renden du gravet til væggen, og bruge en skovl til at udjævne sandet så jævnt som muligt.

Blokke eller byggematerialer

Når du har oprettet en robust base, kan du begynde at lægge dine væsentligste byggemateriale. Det materiale, du bruger til en støttemur er op til dig, men sten blokke, mursten, fliser og jernbanesveller er nogle almindelige materialer featured i støttemure. Sted de første rækker af byggematerialer direkte på toppen af sandet base, men ikke fortsætte bygning opad indtil du tjekker levelness af rækken. For at gøre dette, skal du have en bygherre niveau. Lægge niveauet på tværs af rækken for at sikre den sidder jævnt. Hvis materialerne ikke sidder niveau, fjerne dem, videredistribuere sand under fornødent og returnere blokke, mursten eller sveller til deres holdninger.

Holde lagene sammen

Nogle blokke er designet specielt til brug i haven vægge. Disse blokke har ofte indbygget kamme til at forhindre dem i at flytte når de er på plads. Hvis du bygger en kort støttemur, der er kun 1 til 2 fødder i højde, er disse kamme nok til at holde væggen. For højere mure, men eller dem, der har ingen indbygget højderygge, brug selvklæbende produktet anbefales af fabrikanten af dine byggematerialer for sten, blokke og mursten. Jernbanesveller er normalt holdt sammen af store bolte.

Pleje

Når en støttemur er bygget, er det eneste du behøver at bekymre dig om udseendet. En haveslange er det vigtigste redskab til en støttemur vedligeholdelse. Bruge slangen på en høj indstilling til spray snavs og snavs ud af væggen som nødvendigt. For sten og blok, kan en rensebørste også være gavnligt for skrubbe ud pletter af snavs, der er vanskelige at fjerne gennem vand alene.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com