DIY elektrisk arbejde

May 3

Moderne husholdningsbrug elektricitet bruger 110 volt tjeneste distribueres sammen med en tre-wire system. Specielle funktioner, såsom air condition eller elektriske tørretumblere, kræver 220 volt, med specielle stik. Den grundlæggende tre-wire system har en "hot" ledning med sort isolering, som bærer aktuelt, en "neutrale" med hvid isolering, der returnerer aktuelt til sit udspring og fuldender kredsløbet og en nøgne kobber ledning, som afleder nuværende en jorden hvis kredsløbet er afbrudt. Forstå grundlæggende vil gøre det muligt for en boligejer at mindre elektrisk reparationer selv.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen før du laver nogen elektrisk arbejde. Slukke circuit breaker for de berørte kredsløb på panelet hvor magt kommer ind i huset. Hvis breaker switches ikke er mærket, slå hovedafbryderen hen til forhindre al magt til Parlamentet. Kald en elektriker, hvis du har brug for breaker kredsløb mærket af områder de tjener, ligesom et køkken eller soveværelse. Bruge en kredsløb tester, to ledninger forbundet til en lys, til at gøre visse magt er slukket.

•Stik aldrig tilføje en afbryder til et panel eller en stikkontakt eller armatur til en husstand kredsløb uden at tjekke med en elektriker. Den nationale elektriske kode, vedtaget som lov af de fleste samfund og alle stater, gælder disse grundlæggende installationer. Tilføje en breaker kredsløb eller en stikkontakt kan overbelaste systemet og skabe en farlig fejl. NEC begrænser antallet af forretninger på et kredsløb og hvordan de skal installeres; nogle apparater, for eksempel, skal have separate kredsløb.

•Don't splejse ethvert apparat ledninger, der er beskadiget. Skåret af det beskadigede afsnit og vedhæfte et nyt stik eller re-vedhæfte ledningen til apparatet. Bruge stik med skrue-stik, som strammer for at holde ledningerne på plads. Nogle levering butikker sælger stik med push-in eller stab forbindelser, men disse er underlagt fiasko, når spændingen anvendes. Få ordentlig ledninger fra en apparat butik, hvis du skal genoprette forbindelsen til apparatet.

•Udskift en defekt stikkontakt eller plug med en sammenlignelig enhed. Moderne forretninger har to forbindelsespunkter, hver med tre huller, to lodrette øverst og en runde nedenfor; den bredere af de to brancher er "hot" pointen. Fjern dækslet over stikket, afholdt af en eller to skruer. Tage monteringsskruer på toppen og bunden af stikket, og træk den ud af boksen. Hvis der er ikke boks, stoppe og ringe til en elektriker.

•Tag ledninger på de gamle stik. Brug de samme loop stik Hvis det er muligt eller en wire stripper strip isolering og nål næse tænger til at bøje kobbertråde i løkker til at passe under skruerne. Vedhæfte den sorte ledning til en messingskrue, den hvide ledning til en sølv skrue og den nøgne ledning til en grøn skrue. Sæt stikket i boksen, spænd det med top og bund monteringsskruer, Re-vedhæfte dækslet og tænde magt. Tjek det straks, og slukke, hvis der er noget problem.

•Håndtag skifter meget gerne stik. Fjerne dækpladen, skru skiftet fra boksen med monteringsskruer og trække det ud af væggen. Tage de gamle ledninger, at bemærke, hvordan de er tilknyttet, og vedhæfte ledninger til den nye switch i de samme positioner. Hvis ændring af typen af switch, fra en op/ned-stil til et push-in eller rheostat variabeltype, konsultere retninger med den nye switch.

•Ændr et loft lys eller lignende armatur ved at fjerne enhver glas eller andre cover. Fjerne alle pærer fra armaturet. Find monteringsskruer, typisk to på modsatte sider af armaturet base. Løsn skruerne og drej armaturet, så det vil falde. Dens mount vil have en stor åbning på den ene side at lade det passere skruehovedet.

•Tag off ledninger på den gamle armatur og sæt den til side. Disse typisk vil være fastgjort med wire nødder, plastkapsler med metal skær, at skrue på at forbinde ledningerne, men nogle armaturer kan have skrue forbindelser. Fastgør ledninger til den nye armatur--sort til messing, hvid sølv, nøgne til grøn--med wire nødder eller skrue stik. Fastgør wiren nødder på solide ledninger ved vride de to ender sammen og skrue på en møtrik. Vedhæfte flettet tråd eller blandet solid og fletning ved at wire-enderne sammen og skrue på en møtrik. Montere den nye armatur med monteringsskruer i boksen.

Tips & advarsler

  • Forlade reparationer på 220 volt kredsløb, større apparater såsom indbyggede ovne, opvaskemaskiner eller fluorescerende lamper til professionelle elektrikere.
  • Bruger skruetrækkere og tænger med isoleret håndtag, når du arbejder på elektriske kredsløb.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com