Hvordan til at designe en Swimming Pool Waterfall

May 6

Indarbejde et vandfald i din swimmingpool design kan tilføje en helt ny dimension til dine udendørs område. Der er en række måder swimmingpool vandfald kan designes, fra et enkelt cascade fald til en multi pool naturlige form vandfald. Den mest almindelige type af swimmingpool vandfald er en, der har en række kaskader og påtager sig et naturligt look med enten kunstigt eller ægte sten formationer.

Instruktioner

•Vælg en vandfald stil. Single-cascade og flere-pooling cascade vandfald er de to hovedtyper. Single-cascade vandfald er mere stiliseret og har brug for ekstra design opmærksomhed for vand at forelske sig i et enkelt ark ind i puljen. Et naturligt look kan opnås lettere med flere pool og cascade design som vandet Tumler over klipperne og ind i puljen.

•Survey området hvor du forestiller dig vandfaldet. Uanset om du tilføjer til en eksisterende swimmingpool eller designe både pool og vandfald på samme tid, skal du tilstrækkelig plads i det valgte område til tilstrækkeligt hus vandfald byggeri over og under jordoverfladen. Denne undersøgelse vil hjælpe med at bestemme størrelsen og omfanget af dit vandfald design så godt.

•Sketch hvordan du ønsker vandfald at kigge, startende fra toppen af vandfaldet. Begynde med en "Start pool" med mindre klippeformationer i toppen, der vil overflow i næste rock bassinet under det, indtil den når swimmingpoolen. Cascades og rock bassiner vil typisk være mindre på toppen og stigning i størrelse som de ned ned vandfaldet.

•Vælg kunstige eller naturlige klipper for din vandfald, eller en kombination af begge. For naturlige klipper, dit design bør indarbejde sideværts placeret rock pools til side for at undgå at opbygge en "rock bunke" fra som vand bare Ryk ud i toppen.

•Test den grundlæggende struktur af dit design for at sikre, at det vil flyde på en passende måde. Dette kan gøres i miniature med mindre haven sten og haveslange til at simulere den fungerende vandfald.

Tips & advarsler

  • Hvis du planlægger at bygge din swimmingpool vandfald selv, Sørg for at trække på hjælp fra en person, der kender den rette tryk pumper forpligtet til at flytte vand gennem din vandfald. De fleste medarbejdere på pool og vand-funktionen butikker kan hjælpe i denne henseende.
  • Hvis vandfaldet vil være på den dybe ende af en swimming pool, kræver forordninger generelt en hånd-hold afsats i området, så det skal inkorporeres i et vandfald design over vand 4 fod dybt eller mere.
  • Før udgravning ethvert område til enten poolen eller vandfald byggeri, kontrollere for rørledninger eller ledninger i området foreslåede konstruktion.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com