Hvordan du udskifter et Toilet Seal stik

May 6

Et toilet sæde stik holder sæde og låg på skålen. Når en forbindelse er løs, forårsager det sæde til at glide rundt på toppen af skålen. Sædet kan endda vælter i en vinkel, hvis støtter er stand til at glide ud over kanten. Mange stik er plast og kan ikke vare så længe som toiletsæder. Holde sædet korrekt justeret på dit toilet med funktionelle stik.

Instruktioner

Hvordan du udskifter et Toilet Seal stik

•Rengør toilettet. Sætte på gummihandsker. Bruge et desinfektionsmiddel til at skrubbe sæde, låg, skål og undersiden af skål i nærheden af tanken. Dette vil hjælpe løsne noget snavs eller rust, der kan gøre at fjerne de vanskelige stik.

•Åbn stikket omfatter tilfælde, hvis det findes på bagsiden af sædet. Den øverste del af dækslet vil unsnap og flip op, enten mod sædet eller mod tanken. Brug en skruetrækker til at lirke cap åben, hvis det ikke er muligt i hånden.

•Tag stikket. Holde stik møtrikken den under side af hånden. Brug en kærv skruetrækker til at løsne bolt fra toppen. Drej mod uret med værktøjet, indtil det er løst nok til at færdig med at fjerne i hånden. Tag de andre stik på samme måde.

•Kontrollér tilstand af stikkene. Erstatte stikkene, hvis en møtrik eller bolt er revnet, eller trådene er slidte på enten del. Sæt stikkene tilbage på sikkert Hvis der er nogen skade.

Forpakket udskiftning stik fra din favorit hardware center. Grundigt rense en af stikkene og bringe det til butikken for sammenligning. Der er et par forskellige typer med forskellige bolt bredder. Den forkerte type stik vil enten være for stor til hullerne eller alt for løs for at sikre plads.

•Tag på de nye stik. Line op i hullerne bag toiletsæde med stik slots i skålen. Presse bolte igennem hullerne, forlader hovedet øverst. Tråd nødder på bolte i hånden og stramme så vidt muligt. Brug en kærv skruetrækker til at stramme boltene fast mens du holder nødder i hånden.

Tips & advarsler

  • Kontrollere huller på bagsiden af toiletsæde for slid. Nye stik vil ikke hjælpe, hvis en af disse er kompromitteret.
  • Aldrig sidde på et toiletsæde, medmindre det er sikkert boltet på skålen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com