Effektivitet tilskud til gamle bygninger i Michigan

May 6

Effektivitet tilskud til gamle bygninger i Michigan

Staten Michigan og den føderale regering tilbyder talrige tilskud for at tilskynde ejere af ældre bygninger til at øge deres effektivitet og udnytte vedvarende energiteknologier. Disse tilskud tilbyde yderligere fordele, herunder at sætte folk du kan installere forbedringerne og mindske belastning på aldring energinettene. Tilskud er til rådighed for kommuner og individuelle husejere.

Lav indkomst energieffektivitet fond

Michigan Public Service Commission var bemyndiget til at yde tilskud til lav indkomst beboere og organisationer, der tjener disse befolkninger gennem kundernes valg og elektricitet pålidelighed Act of 2000. Fonden er forpligtet til at tilbringe tre fjerdedele af sit budget på at fremme energieffektivitetsprojekter blandt lavere indkomst populationer og, i mindre grad, at yde nødhjælp midler for at forhindre energi shut-offs til målgruppernes. De resterende en fjerdedel er at blive brugt på energieffektivitetsprojekter på alle populationer, uanset socioøkonomiske forhold.

Michigan energi effektive hjem forbedring Tax Credit

Begynder i 2009, Michigan husejere, der køber EPA Energy Star-rated teknologi, såsom vaskemaskiner, er tørretumblere, køleskabe og ovne berettiget til en personlig skattefradrag på op til 10% af den installerede udgifterne til forbedring. Støtteberettigede boligejere er indkomst-begrænset: en enkelt filer kan gøre ikke mere end $37.500 og et par mere end $75.000. Credits er også begrænset til primære boliger.

US Department of Energy Weatherization Program

2009 Recovery Act finansieret Weatherization bloktilskud program, som giver tilskud til amerikanske byer, amter og stater med penge til at udvikle, implementere og administrere energieffektivitet og bevaring programmer. Målet med dette program er at bidrage til at opfylde føderale mål at mindske afhængigheden af fossile brændstoffer. Tilskud kan anvendes til EU-programmer, til at fremme weatherization, øge brugen af vedvarende energikilder og at eftermontere statslige bygninger for at være mere effektiv.

Energi effektive pant Program

Selv om ikke en ægte "give," US Department af boliger og byudvikling (HUD) Federal Housing Administration (FHA) energi effektive pant Program giver tilføjet penge til boligejere eller homebuyers at tilføje energieffektivitet funktioner til deres hjem. Programmet virker ved at hjælpe med at reducere de månedlige nytte betalinger en boligejer skal gøre, hvilket giver dem plads til at betale lidt øget pant (som omfatter udgifter til ekstra energi effektive teknologi installation). Retningslinjerne for typerne af forbedringer, der kan gøres og deres omkostninger er komplekse, men programmet er åbent for nye og eksisterende hjem købere bruge programmet til at ændre deres eksisterende FHA-backed pant for at gøre deres hjem mere effektiv.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com