Er hortensiaer Salt-Tolerant?

May 7

Er hortensiaer Salt-Tolerant?

Hortensiaer er udbredte busk i mange landskab applikationer. De besidder evnen til at kombinere struktur, farve og interesse inden for en plante, fylde deres voksende plads med bountiful skønhed. Nogle sorter er ofte angivet med mere salt-tolerant planter, mens andre sorter ikke kan være så tolerante over for saltvand betingelser.

Hydrangea Macrophylla

Hydrangea macrophylla har vist sig at tolerere salte forhold ganske godt. Denne vifte af hydrangea bruges i mange hjem landskaber samt kommercielle applikationer. Denne sort generelt har en moppe-leder blomster og blomstrer det meste af sommerperioden. Blomsterhoveder kan tørres så godt.

Hortensia Serrata

Hortensia serrata, almindeligvis kaldet skov hortensia er en anden artig prima nemlig salt betingelser. Denne vifte af hydrangea tåler salt lige så godt som Hydrangea macrophylla. Hortensia serrata stammer i bjergene i Japan og Korea og siges at være generelt mere hårdføre end Hydrangea macrophylla.

Hydrangea Arborescens

Hydrangea arborescens, almindeligvis kaldet glat hortensia reagerer dårligt til salt betingelser. Denne hurtig-voksende vifte af hortensia er en fælles valg til landskab buske. Hvis jævnligt udsat for salt betingelser denne plante vil sandsynligvis lider skade, og vil sandsynligvis kamp for at overleve.

Hydrangea Paniculata

Hydrangea paniculata, almindeligvis kaldet tisse gee hydrangea er den eneste række hortensia, der kan beskæres i en træ-form. Desværre, denne sort bliver ikke trives salt betingelser, det er faktisk den mindst salt tolerere til de forskellige sorter. Hvis udsat for salt betingelser løv bliver nekrotiske og sandsynligvis plante vil ikke overleve.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com