Hvordan du ændrer gitre af et Filter for DE

May 10

DE swimmingpool filtre er designet til at bruge diatoméjord medier til at fælde partikler, snavs, snavs og alger. Medier kager på komponenter kaldes gitre, derefter filtrerer urenheder fra vandet, som det passerer gennem filteret og gitre. Når et gitter bliver beskadiget, mister medierne evnen til korrekt filtrere vandet. Det er vigtigt at erstatte filter gitre, som de bliver skadet for at sikre din DE filter fungerer korrekt.

Instruktioner

•Tag pool pumpe. Dette vil forhindre elektrisk stød mens du ændrer filteret gitre. Drej udløbsventilen til "lukket" på pool pumpen for at forhindre vand i at trænge ind i filter tanken. Drej den affald linje for at "åbne" eller skrue bundproppen, afhængigt af dit filter model, og lad alt vand til afløb fra filter tank.

•Indstil typen filter, du har. Hvis du har et cover med bolte, fjerne boltene ved hjælp af en skruenøgle. Hvis dit filter er udstyret med en top og bund halvdelen sluttede sig sammen med en klemme, bruge en skruenøgle til at løsne klemmen bolt.

•Lift dækslet, eller øverste halvdel, ud af filter tank og sted til side. Du vil nu se indersiden af tanken, herunder filter gitre. Rengøre indersiden af filteret tank ved hjælp af en haveslange. Fortsætte med at sprøjte tanken, indtil vandet løber klar ud af linjen affald.

•Locate gitteret filter til at erstatte. Skub gitteret ud af fastholde beslagene og kassér. Skub gitteret udskiftning på fastholdelsesfaktorer parenteserne. Gentag dette for alle gitre, der skal udskiftes.

•Sæt filter dækning, eller øverste halvdel af filteret, tilbage på filter tank. Erstatte og sikre hver bolt. Hvis udstyret med en klemme, holde klemmen sammen og erstatte klemme bolt. Stramme klemme bolt.

•Luk linjen affald eller skrue afløbet ventil cap tilbage på. Åbn udløbsventilen på pumpen for at tillade filter tank til at fylde op igen med vand. Når vandet stopper, boblende, er tanken fuld. Tilføje DE media til pool hulske. Filteret er nu repareret og klar til brug.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com