Hvordan til at identificere en kålorm på en grøn bønne plante

May 11

Larver er ormelignende larver, der kommer i alle former, størrelser og farver. Selv om hver slægt har et bestemt udseende, kan det stadig være svært at identificere de larver, som du finder på din grønne bønner planter. Nogle larver, som den grå busksommerfugl og lang-tailed skipper, foretrækker bønne plante som deres fødekilde; men mange arter kan besøge forskellige typer af planter at fodre. Ved at tage et par afslørende kendetegn til efterretning, kan du bruge din egen forskning for at identificere larver findes på dit grønt bønne plante.

Instruktioner

•Anvend en notesbog til at registrere de måneder når du ser larver på dit grønt bønne plante. Nogle sorter af natsværmere og sommerfugle har kun afkom en gang om året, så ved at tage varsel af årstiderne som du se larver, du kan indsnævre din søgning.

•Undersøg larve på dit anlæg med et forstørrelsesglas glas og Bemærk farverne og/eller et mønster der insekt viser. Nogle larver, som den nordlige perlemorsfarvet øjet, er alle en solid nuance af grøn, mens andre som den kejserlige møl har en gentagen spot mærkning langs længden af kroppen. Derudover tage et billede af insektet, således at du kan have det som en reference.

•Indstil teksturen af caterpillar's krop. For eksempel, nogle arter, såsom gule farvede scape moth, har et meget tykt lag af hår der dækker kroppen, men du kan finde andre som monark, der er helt hårløs.

•Skriv ned nogen karakteristiske træk, der yderligere identificerer larve på dine bønne plante. For eksempel har nogle larver, som djævelen pine horn på deres hoved eller knopper i hele kroppen som unicorn larve.

•Adgang en Internet reference indkvartering oplev Life's "larver identifikation guide & tjekliste" søge deres database (Se referencer). Brug dine noter og billede, markere afkrydsningsfelterne ud for hensigtsmæssigt caterpillar træk, såsom "Hår tæthed," og klik på knappen "Søg". En liste over mulige overensstemmelser vises, som du kan klikke på for at få et billede og beskrivelse. Fortsætte med at gå gennem listen, indtil du identificere caterpillar findes på dit grønt bønne plante.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com