Problemer med sammenlignende hjem vurderinger

May 11

Problemer med sammenlignende hjem vurderinger

Køb, salg eller refinansiering et hjem vil kræve en vurdering. En vurdering er en opfattelse af værdi præsenteret af en licenseret tredjeparts-inspektør. Långivere udnytte vurdering data til at beskytte den investering, de gør når finansieringen et lån eller refinansiere, til at retfærdiggøre værdien af et lån. Vellykket transaktioner hvile ofte på en nøjagtig vurdering.

Manglen på sammenlignelige salg

Sammenlignelige salg måle markedsværdien af emnet ejendom til at retfærdiggøre prisen. En taksator opgave er at finde i nærheden boliger mest svarer til egenskaben emne inden for en inddeling. Taksator ser for ejendomme med lignende firkantede optagelser, funktioner, og egenskaber lukke i alder. Kompleksitet kan opstå, når der er ingen sammenlignelige i en nærliggende radius. Hvis passende kvarter sammenlignelige mangler, vil taksator udvide sin søgeområdet til at omfatte acceptable sammenlignelige. Endnu, selv med en søgning i et udvidet område, vurdering værdi kan ikke være korrekt for dette emne.

For eksempel, i områder hvor boliger vil gennemsnitligt en salgspris på $255,000 hvor sammenlignelige mangler, kan taksator bruge salgsdato fra kvarterer så vidt 5 miles væk. De fjernere nabolag, dog måske gennemsnitligt en lavere salgspris fordi påvirker faktorer kunne gøre det et mindre ønskeligt landestandard end kvarteret for emnet ejendom. Når dette sker, baseret den gennemsnitlige salgspris for emnet ejendom vil falde på sammenlignelige i et helt andet kvarter. Denne en skæv værdi vil påvirke salget i resten af kvarteret for de næste tre til seks måneder i fremtiden, når salget forvandler til en sammenlignelig for nye egenskaber på markedet.

Den bedste måde at overvinde denne type vanskeligheder er for taksator at udvide perioden af hans søgen, i stedet for området. De fleste långivere kræve, at sammenlignelige salg mindre end seks måneder gamle. Når der ikke findes tilstrækkeligt sammenlignelige, kan vurderingsmænd udvide perioden op til 12 måneder til at finde acceptable sammenlignelige, holde egenskabsværdier mere på linje med forventningerne.

Udtalelse fra værdi

Mens vurdering data er afgørende for et salg eller refinansiere, er et hjem vurdering mere en kunst end en videnskab. Fordi en vurdering er hovedsagelig en opfattelse af værdi, ligger det succesfulde salg af en ejendom stærkt på én persons mening. Det er vigtigt at bemærke, at menneskelige fejl kan opstå. Når værdier kommer for lavt eller to højt over markedet, en udfordring til vurderingen er i orden. Vurdering værdier på en emnet ejendom påvirker ikke blot hjemmet, men andre boliger kommer på markedet i fremtiden.

Tvangsauktioner

At have flere tvangsauktioner i et kvarter præget på eller under markedet værdier vil aflede opmærksomheden fra markedsværdien af retail egenskaber. Når du placerer et hjem på markedet for salg, skal sælgeren gør tilstrækkelig forskning vedrørende tab af værdi til hans ejendom på grund af en øget afskærmning tilstedeværelse. Alle nabolag værdierne er forskellige, og tvangsauktioner påvirker hvert område forskelligt. At have en fast ejendom professionel udføre en markedsanalyse vil give sælgeren med en bedre idé om, hvor han står i markedet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com