Disease Control for vinstokke

May 12

Disease Control for vinstokke

Vinstokke er kendt for deres frugt, som ofte bruges i vine, saft og gelé. Nogle bruger vinstokke i haver udelukkende for deres prydværdi. Som enhver plante vinstokke er modtagelige for sygdommen, men sygdomme og skadedyr kan kontrolleres med almindelig vedligeholdelse og forebyggende arbejde. Den mest effektive metode til sygdomsbekæmpelse er god baldakin forvaltning og forebyggende fungicid behandlinger. Men processen for sygdomsbekæmpelse begynder med beplantning.

Plantning

Sunde planter har tendens til at producere sunde vinstokke og kan være en af de nemmeste måder at forebygge sygdom fra starten. Når du køber drue vin stock, Sørg for planter har været certificeret fri for sygdom. Hvis planterne er nøgne rod og hvilende, Sørg for, at rødderne ikke tørrer ud inden du plante dem. Hvis det vil være mere end et døgn før plantning, sætte rødder i vand.

Baldakinen Management

Baldakin af drue vin omfatter alle stængler, blade og frugt klynger, der vokser fra de to vigtigste Stokke. Baldakinen ledelse består af tyndere disse blade, stængler og frugt klynger hele sommeren og Placer dem. Positionering betyder at rummet skud og frugt klynger blandt fangst ledninger til at øge luftstrømmen og give dem alle en chance for lige sollys eksponering.

Fungicid behandlinger

Typen af fungicid til vinstokke vil afhænge af sygdommen og det område, hvor de vinstokke vokser. Planter bør først sprøjtes, når de er i dvale, og før nye skud vises. Når de nye skud begynde at dukke op, og de er 1-2 inches i længden, bør en anden anvendelse af spray anvendes. Gentag programmet, når skuddene er 6 til 10 inches lang. Når den drue vin begynder at blomstre, skal fungicid gentages hver to uger.

Almindelige sygdomme

Pierces sygdom er en fælles sygdom findes i vinstokke og båret af visse insekter. Blister vises på bladene hvis Pierce's disease findes i din vinstokke. En anden almindelig sygdom, crown gall, er bakteriel og kan invadere planter, opholder sig der for år uden din viden. Crown gall starter fra roden og rejser til stængler og vener. Dunede meldug er en mere alvorlig sygdom, der påvirker store dele af vinstokke. Mens dunede meldug spredes hurtigt, er det let behandles med fungicid spray. Meldug påvirker vinstokke med en hvid svamp vises på blade og druer.

Beskæring

Sygdommen kan spredes hurtigt gennem de døde og rådnende dele af vin. Ved at fjerne døde og rådnende vinstokke, kan spredning af infektion forebygges. Beskæring bør ske, når planterne er i dvale, normalt i januar eller meget tidlige forår efter højden af vinteren er gået. Fjerne alle druer fra vinstokke at forhindre spredning af sygdom af rådnet frugt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com