Scunci damper instruktioner

May 1

Scunci damper instruktioner

Scunci hånd Held Steamer er en let og transportabel rengøring enhed, der kan eliminere brugen af skrubbe og giftige rengøringsmidler for en nem og hurtig måde at rengøre og desinficere dit hjem. Dette trykbærende damprenser er effektive til fjernelse af mug, mug og snavs. Det fjerner også rynker fra tøj og forhæng.

Brug Scunci i dit køkken

Scunci damper er nyttig til fjernelse af fedt og snavs på din komfur, opvaskemaskine og køleskab. Damperen har et 10 ounce reservoir og når varmet op, giver en strøm af damp fra dysen. Damp Blødgør fedt og snavs og få ind på fedt og ind i sprækker, der er for hårdt at komme til med en klud. Damp dræber også bakterier, mug og meldug uden at bruge nogen skrappe kemikalier.

Kim gratis badeværelse med Scunci

Scunci kan bruges i mange områder af badeværelset. Det damper snavs og pletter fra bunden af toilettet og har en specielt vinklet dyse desinficere inde i skålen. Dampen løsner skimmel og meldug fra injektionsmørtel og fliser i bruseren, og bruges også til at rengøre spejle og tage vand pletter fra døre til brusekabiner.

Funktioner og medfølgende tilbehør

Scunci damper har en 9 ounce vandtank og bruger 1.000 watt. Vandet tager kun omkring tre minutter til at varme og skulle give dig omkring 10-15 minutter af rengøring tid. Reservoiret skal genfyldes efter tid, så især beskidt job, kan det kræve flere refills. Det kommer med en række dyser, en udvidelse slange, forskellige tips og pensler og en brugsanvisning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com