Hvor meget vil det koste at lave mit tag?

May 14

Hvor meget vil det koste at lave mit tag?

Fastsættelse af et tag kan være en dyre og tidskrævende procedure, men en, der er nødvendige for sikkerheden for din familie. Årsager til fastsættelse af et tag omfatter lækager, vandskade, bølgende, blærer, overflade erosion og dårlig udførelse. Inden det besluttes at foretage reparationer eller ej, er det vigtigt at overveje omkostningerne til arbejdskraft og materialer. Tænke længe og hårdt om dine prioriteter og hvor længe du planlægger at bruge i dit hjem før du foretager denne potentielt dyre beslutning.

Standardomkostninger

Omkostningerne i forbindelse med fastsættelse af et tag varierer betydeligt afhængigt af hvilken slags reparation er nødvendig, der udfører reparationer, størrelsen af dit tag og de anvendte materialer. Erstatter en hel tag vil koste dig overalt være $2.000 og $12.000, ifølge tag Helper. For at bryde det, i gennemsnit omkostningerne til at reparere 10 af 10 kvadratfod af asfalt helvedesild omkostninger $100 til $350 med en standard tagdækning virksomhed, ifølge omkostninger Helper. En handyman vil sandsynligvis opkræve dig mellem $95 og $127 til at lave et par beskadigede asfalt helvedesild. Træ helvedesild er dyrere at reparere, og en tagdækning virksomhed opkræver normalt mellem $210 og $1.000 til 10 af 10 kvadratfod af træ helvedesild. Den gennemsnitlige handyman opkræver $135-$175 til at reparere nogle brudt træ helvedesild.

Hvad er inkluderet?

Selvom tag virksomheder har forskellige politikker om hvad er dækket under deres prissætning skønner, de fleste omfatter udgifter til nye helvedesild, cement tag fugemasse, oprydning af gamle helvedesild og andre arbejds- og materialeomkostninger. I tvivlstilfælde altid spørge, hvad er inkluderet og sørg for alt er skriftligt før du fortsætter. Den sidste ting du ønsker er overraskelser, når regningen endelig kommer.

Extras

Visse omkostninger anses for ekstramateriale og ikke inkluderet i standard taget fastsættelse operation. Blinkende, som er af vinyl eller metal strippet anvendes til at forsegle barrieren mellem tagmateriale og ovenlys eller skorstene, anses for et ekstra gebyr. Beskadigede blinkende kan forårsage lækager og generelt koster mellem $300 og $500 til reparation, ifølge omkostninger Helper. Et nært forbundne yderligere omkostninger er dalen tag blinkende, som bruges til at oprette en dal, hvor vandet løber ud. Dette koster $15 til $25 per lineær fod at reparere. Altid forhøre sig om disse ekstra omkostninger, før du fortsætter.

Tilladelser

Mange husejere spørge, hvis de vil have en tilladelse til at udføre tag reparationer. Dette afhænger af lokale bestemmelser, men som hovedregel du behøver en tilladelse. Omkostningerne ved en tilladelse varierer afhængigt af hvor du bor og er som regel højere i høj indkomst byområder. Tagdækning virksomheder og entreprenører ofte håndtere arbejdstilladelse proces for dig men kan ikke medtage det i prissætning estimatet. Bekræfte dette med virksomheden før du starter reparationer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com