Hvordan man dyrker sort linser

May 16

Hvordan man dyrker sort linser

Linser er meget nærende bælgfrugter, der er rige på protein. De ligner flækærter og kommer i en række farver, herunder sort, gul, grøn, rød og brun. Linserne koge i mindre tid end en række andre tørrede bælgfrugter, og de gemmer godt for op til et år. Årlige linser planter har en modne højde af 12 til 20 inches; bælgplanter er indeholdt i korte bælge, der vokser efter blomster har blomstrede. Linser har været i dyrkning for næsten 8.500 år, Ifølge Purdue University andelsselskab forlængelse. Du kan dyrke sorte linser i dit hjem haven ved at observere det grundlæggende vækst kravet om denne korn bælgplanter.

Instruktioner

•Forbered et websted i et område med fuld sol. Linser er en cool-sæson afgrøde og trives ikke i regioner med et meget varmt klima. Kornet tilpasser sig forskellige papirtyper og veldrænet jord. Linser er intolerante over oversvømmede eller vand-logget jord. Bedste høst anbefales et jord pH-værdi 7.0.

•Level plantning seng og fjerne alle rester fra enhver forudgående afgrøder. Også fjerne store sten og clods af jord, som disse hindrer såning og vækst.

•SOW frø i en dybde på 1 ½ inches. Hvis du er plantning i alt for tør jord, øge dybde til 2½ inches. Undgå beplantning i crusted jord eller plantning meget dybt, da dette vil føre til dårlig spireevne.

•Brug 30 til 80 pounds af frø pr. hektar, som anbefales af Purdue University andelsselskab forlængelse. På denne seeding sats får du om 20 planter for hver kvadratfod af jorden. Space rækkerne 2 til 3 fødder fra hinanden.

•Kapacitet regelmæssigt og kontrol ukrudt omhyggeligt, især forud for plantning og i sætteplante fase af vækst. Anbefalede herbicider omfatter glyphosat og sethoxydim.

•Harvest bælgplanter når planterne begynder at blive gule. De lavere bælg på anlægget vil begynde at få brun til gul-brun farve. Ikke forsinke høsten, som meget tør bælg er tilbøjelige til at splintre og frigive bælgplanter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com