Skærf vinduet typografier

May 7

Skærf vinduet typografier

Skydevinduer er gammeldags vindue stilarter, der består af to stykker glas, der skub lodret åbner eller lukker. Oftest, indeholder disse Vinduer separate ruder af glas, indrammet af træ, hvilket gør dem til et ideelt valg for en periode hjem. Når det kommer til at vælge en eksakte stil af skærf vindue, er det bedst at lære om alle valg.

Enkelt - og dobbelt-Hung

Single-hang skydevinduer er den mest almindelige type. I denne type vindue, kun én af panelerne kan bevæge sig lodret op og ned, normalt en lavere. I dobbelt hang skydevinduer, kan både top og bund paneler glide op og ned uafhængigt. Denne type af vinduet giver en maksimal mængde af fleksibilitet for ventilation. Begge stilarter gå godt med persienner, gardiner og nuancer.

Runde toppe

Afrunding af toppen af den øverste del af en Skærfer vindue er én måde at gøre et vindue særpræg. For eksempel, buet skydevinduer er helt traditionel, men har en iboende unik kvalitet til dem. Hvis du føler hvælvede skydevinduer er lidt overvurderet for din smag, overveje skydevinduer, der har en lidt buet øverste del. Denne stil er ikke som dybt runde som et buet vindue, men er stadig en lille ændring fra de sædvanlige rektangulær form. Windows med en afrundet top er oftest enkelt hang.

Ruder

Skydevinduer kommer med et stort udvalg af en rude der bliver tilstrækkeligt supplere udseendet af dit hjem. For eksempel er multi-rude skydevinduer byder identisk mellemstore rektangler af glas en historisk korrekte valg for en hjem kolonistil. På den anden side er diamond ruder egnet til hjem med gotisk eller Neo-gotisk stil arkitektur. For gamle huse er dateres 100 år, en enkelt rude af glas på bunden rammen og flere ruder på toppen også historisk korrekte.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com