Effekten af Chelateret jern på Bean planter

May 19

Der er mere end 55 forskellige arter af bønner, men kun fem har været tæmmet. Præ-columbianske befolkning voksede dem i tusinder af år som en vigtigste kilde til protein. Bønner stadig spille en større rolle i landbruget i dag, med over 402 millioner dollars i salg i USA i 2005. Bønner har en bred vifte af skadedyr og sygdomme, herunder jern klorose. Bruge en Chelateret jern hurtigt løser problemet, og bean produktionen kan fortsætte.

Symptomer på jern klorose i bønner

Bønner udviser en række symptomer når der lider af en mangel på jern. Yngre blade viser den mest intense klorose. De nye blade, der udfolder sig er gule, næsten hvid. En anden måde at bestemme, hvis din bean lider under en mangel på jern er at trække én plante ud af jorden og inspicere rødderne. Berørte rødder vises brun og har en tydelig lugt til dem. Sund rødder er hvide.

Årsager til jern klorose i bønner

Jern klorose skyldes manglen på tilgængelige jern for optagelse i jordprofilen. Jern er et metal kation, der udfælder, eller udgør faste stoffer, når sluttede med jord højt i ilt, brint og karbonater. Høj pH-værdi jord indeholder en stor mængde af calciumcarbonat (lime) på grund af manglende nedbør til vask eller siver ud dette naturligt forekommende mineral. Høj pH-værdi jord binde ofte jern op, hvilket gør den tilgængelig for dine bønner skal bruges til formular klorofyl.

Chelateret jern

"Chelat" kommer fra det græske ord "chele" eller klo. Chelat er en bedrift af en metal-ion, såsom jern, mellem to eller flere atomer af et enkelt molekyle. Denne beskyttende "klo" holder strygejernet fra danner en solid, og holder det opløseligt i vand. Denne opløselighed gør jern bruges af dine bønner, og holder dine bønner mørk grøn og sund i høj pH-værdi jord. Chelateret jern kan købes som en Blandtegning spray eller pulver, tablet eller granulat.

Effekter på bønner

Når du bruger en Chelateret jern på dine bønner, nyere blade er mørkere og væksten accelererer. Hvis du anvender din Chelateret jern med en Blandtegning spray, jern optages direkte i bladet og bruges til at øge produktionen af klorofyl. Klorofyl spiller en vigtig rolle i fotosyntesen og energiproduktion. Når en plante er mangelfuld i jern, påvirker den indirekte væksten i anlægget.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com