Air eliminering i ekspansion tanke

May 22

En udvidelse tank er en lukket beholder i en varme eller varme, ventilation og køling (HVAC) system designet til at absorbere udvidelsen af vandet, som det varmes op. Vandet er næsten inkompressible, så luften over vandet effektivt fungerer som en pude og styrer vandtrykket.

Udluftning

Traditionelt, blev air elimineret fra ekspansion tanke ved at installere et udluftet ekspansion tank 10 til 12 fod over den højeste rør løkke i systemet. Luften er mindre tæt, eller lysere, på dette tidspunkt og samler naturligvis til udluftning til atmosfæren.

Blære

Dag, er nogle ekspansion kampvogne designet med en intern blære, der adskiller vandet fra luften med en membran. Membranen forhindrer luftpude i at flygte, så denne type af tank kan installeres på enhver højde i forhold til rørsystemet. De kræver ikke, og bør ikke bruges med luft-fjernelse fittings.

Luft-fjernelse montering

Et andet alternativ er at placere en ekspansion tank mellem en kedel og en central varme pumpe og installere et luft-fjernelse montering eller ventil, på rør-forbindelse. Ventilen tillader luft, der er undsluppet fra ekspansion tank til at blive taget til fange og vendte tilbage til det.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com