Grundlæggende Housecleaning

May 23

Grundlæggende Housecleaning

Forbedre sanitet og luft kvaliteten af dit hjem eller arbejdsplads med grundlæggende housecleaning teknikker. Luftbårne bakterier, forurenende stoffer, støv, allergener og mange uvaskede hænder røre de samme overflader er blot et par grunde til regelmæssig housecleaning er nødvendigt at holde potentielle sundhedsrisici under kontrol. Videnskaben om grundlæggende housecleaning omfatter rengøring agenter og forsyninger, hvor hen til ren, hvor hen til ren og hvor ofte hen til ren.

Rengøringsmidler og forsyninger

Vælg nontoxic rengøringsmidler som første valg til at rense dit hjem. Indendørs miljøer er generelt ikke udsat for udendørs luft, så hold dette i tankerne, når du vælger din rengøringsmidler.

Grundlæggende housecleaning leverancer omfatter ren, fnugfri klude; en moppe; en spand; gummihandsker; en krat pensel; og et par spray flasker.

Gør din rengøringsmidler

Mens der er mange nontoxic rengøringsmidler til salg i dag, du kan lave din egen housecleaning agenter fra et par ingredienser: bagepulver, eddike, ammoniak, citronsaft og olivenolie.

Bland bagepulver, eddike og ammoniak i en spand varmt vand til rensning af overflade. Brug lige bagepulver som en skrubbe agent for dræn, bøtter og toiletter. Tilføje et par dråber af ammoniak eller eddike til en sprayflaske med vand for at lave et glas renere. Kombinere én del citron saft til to dele olivenolie til en naturlig træ renere.

Hvor og hvordan at rengøre

Ren dine vægge første med en ren klud og fortyndet renere. Krat dørhåndtag og vaske vinduer. Moppe gulve, og rengør alle overflader i badeværelset og køkkenet.

Ren alle dine hjem bløde overflader. Hvidvaske puder, tæpper, gardiner, håndklæder og bad tæpper. For at opfriske dine møbler, gøre en god polstring rengøring ved hjælp af en dybt rengøring værktøj, eller en Udvisk nedad ved hjælp af en naturlig renere og en klud.

Drys bagepulver på tæpperne og lad det sidde i 20 minutter, derefter vakuum. Spot-behandling vanskelig tæppe pletter, og give løber en god dyb rengøring med et tæppe renere.

Hvor ofte hen til ren

Udføre daglige rengøringsopgaver omkring dine daglige behov. Vaske op og rengøre køkken overflader hver dag. Lige så ofte, ren Badeværelse håndvask og badekar og give toilettet en let børste. Også tømme skrald og feje gulve dagligt.

En gang om ugen, tag de spand, mop, klude og gummi handsker og give dit hjem en god vask. Vaske den daglige rengøring overflader godt med din husstand renere, moppe gulve og vakuum.

Når en måned er det tid til at flytte ting fra deres sted og rense bag og under møbler og dine andre ejendele. Vask væggene, tør ned sofa og stole, polsk træ og glas møbler og rengør din udsmykning samleobjekter.

Overvejelser

Grundlæggende housecleaning forbedrer luftkvaliteten i dit indendørs miljø. Udvikle en regelmæssig og ensartet rengøring rutine vil gøre en tilsyneladende skræmmende opgave meget nemt at administrere over tid.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com