Husholdningernes anvendelser af svovl

October 24

Husholdningernes anvendelser af svovl

Svovl er et grundstof, der har varet siden forhistorisk tid. Det er bleg gul og ikke-metalliske, med en melting point af 112.8 grader C og et kogepunkt på 444.6 grader C. svovl har en bred vifte af anvendelser, der er mennesker afhængige; for eksempel, er det en komponent af krudt og andre sprængstoffer samt cement. Det har også en række fælles husstand anvendelser.

Gødning

Svovl er en fælles komponent for de fleste gødning. Når de placeres på plantens jord, dekonstruerer svovl langsomt ved hjælp af vand og ilt, at skabe en syre, der mindsker jordbundens pH. Jo lavere en jord pH, de mere jern, der bliver naturligvis tilgængelig for planten, som hjælper det vokse på en sund måde. En vifte af svovl gødning er tilgængelige herunder elementært svovl, calcium sulfat, thiosulfates og polysulfider.

Ernæring

En stor husholdning anvendelse af svovl bruger det til at holde din krop stærk og sund. Ifølge hjemmesiden Healthynewage.com, "vi har brug for det til at producere amino acid kæder minimumsomkostningerne protein til at genopbygge vores kroppe. Mineralet også hjælper med at fjerne giftstoffer fra kroppen." Svovl findes i kål, kød, æggeblommer, broccoli og løg. En manglende eller mangel af svovl i kroppen er ansvarlig for svage hår og negle samt ømhed i muskler og led.

Dermatologi

Fordi svovl har iboende svampedræbende og antibakterielle egenskaber, har mennesker brugt det som en lokal behandling for acne og andre hud problemer såsom rosacea, fnat, vorter, seborrheic dermatitis og skæl. Den præcise mekanisme af svovl på disse spørgsmål er ikke velbeskrevet, ifølge Aditya K. Gupta og Karyn Nicol, forfatterne til artiklen "Brugen af svovl i dermatologi." Forskere ved bare, at det er i stand til at hæmme forskellige typer af bakterier og svamp.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com