Sådan alder behandlet træ

May 24

Selvom generelt folk bruge imprægneret træ til at undgå vejrlig, skal du muligvis vejret et stykke af behandlet træ, så det ikke er klart en bedring eller reparation. Hvis du skal udskifte en bestyrelse på et dæk, for eksempel, kan du gerne alder at bestyrelsen til en sølvskinnende grå, således at den passer til resten af det træ, der har været uden for i år. Dette kan gøres ved hjælp af en kombination af pletter.

Instruktioner

•Wash imprægneret træ. Dette vil fjerne enhver savsmuld, snavs eller snavs på træ. Bruge krat pensel, varmt vand og to dråber mild rengøringsmiddel. Sørg for træet er tørt, før du begynder at behandle den.

•Thin akryl maling. Hæld cirka halvdelen af maling i en anden spand, derefter tilføje maling fortynder i små mængder--omkring halv kop på et tidspunkt - under omrøring. Stoppe udtynding når væsken er teksturen af tunge fløde.

•Paint træ. Dette vil give en primer for det næste skridt og slippe af med nogen grøn eller frisk nuancer, at imprægneret træ kan have uden at ødelægge de beskyttende elementer i behandlingen. Lad malingen tørre helt, før du går videre. Generelt skal du bruge kun et lag af akrylmaling; på denne måde kan du vedligeholde den naturlige korn men mister de behandlede look.

•Mix din tusch og isopropylalkohol. Starter ud med 3 kopper af isopropylalkohol. Tilføj ikke mere end 1 spiseskefuld af tusch ad gangen og rør det grundigt. Teste farven på maleri blandingen ved hjælp af en pensel til at placere en dråbe af væsken på et stykke køkkenrulle. Når det er grå, alderen farve du ønsker, stop tilføje blæk.

•Stain træ med grå alkohol blanding. Den akrylmaling skal være helt tørt, før du starter farvning. Påfør et tyndt lag af pletten med en pensel eller klud, så lad den tørre pels. Dette kan tage op til 30 minutter. Fortsætte med at anvende jakke af pletten, indtil du opnår den forvitret look du ønsker.

Tips & advarsler

  • Skrub træ med sandpapir vil bidrage til at gøre træet ser endnu mere vejrbidte og alderen.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com