Hvordan du udskifter en rådnet ud vindueskarm

May 25

Instruktioner om, hvordan du udskifter en rådnet ud træ vindueskarm forårsaget af forkert vedligeholdelse. Du kan bruge en træ eller vinyl udskiftning karmen, vinyl er vedligeholdelses fri og vil aldrig rådne ud.

Instruktioner

•Først måle den gamle vindueskarm, så du kan købe udskiftning stykke. Så få en udskiftning vindueskarmen, høj kvalitet malbare caulk, maling og sealer hvis nødvendigt, træ skruer eller søm. En vinyl vindueskarm kan bruges i stedet for en træ karmen, vinyl karmen vil aldrig skal udskiftes og kræver ingen vedligeholdelse. Når du har alle de materialer, du er klar til at gå videre og erstatte der rådnet ud vindueskarm.

•Fjern den gamle vindueskarm følgende fremgangsmåde.Først, ved hjælp af værktøjet af cutoff sav eller multi skære igennem alle de led, hvor karmen tillægger vinduet. Dette vil være på begge sider af vinduet, hvor den lodrette stykke møder karmen, hvor vindueskarmen møder trim i bunden (uden for huset), og hvor karmen møder indersiden trim.Næste, ved hjælp af en razor kniv skære alle leddene hvor der er caulking i sted, dette er normalt hvor karmen møder indersiden trim. Det er nødvendigt at åbne vinduet for at få adgang til dette område.Når disse foranstaltninger er blevet gennemført kan i vindueskarmen fjernes. Forsigtigt fjerne gamle karmen vinduesrammen være omhyggelig med ikke at beskadige nogen gode træ, du ikke erstatter eller vinduet selv.Bemærk: Dette er det rigtige tidspunkt at tjekke for rådnet træ på siderne af vinduet eller under vinduet, og fastsætte dem på samme tid.

•Nu, thats den gamle vindueskarm ud, måle det længde og skære den nye vindueskarm til denne længde. I vinduet åbningen hvor du har fjernet den gamle vindueskarmen ser for søm, skruer, stykker af træ, osv., der er i vejen for nye vindueskarmen kommer på plads. Fjerne alle disse elementer og sørg for, at der er ingen hindringer for nye karmen skal installeres.Testen passer den nye vindueskarm og sørg for, at det passer korrekt. Det bør passe stramt på plads og der bør være meget lille, hvis nogen huller på begge ender af karmen, hvor karmen møder trim indersiden eller ydersiden trim. Sørg for at teste Luk vinduet og at vinduet sidder fast og sæler ordentligt mod nye vindueskarmen.

•Installer nye vindueskarmen vedhæfter det med søm eller skruer som ønsket. Sørg for, at karmen er centreret i åbningen, at det passer stramt mod indersiden trim og trim under vinduet. Små huller her kan være tætnes lukket, men disse huller skal være meget lille.Bemærk: Dette kan være et godt tidspunkt at bruge nogle af den ekspanderende skum fugemasse til at forsegle alle synlige huller omkring vinduesrammen.

•Brug caulking pistol og caulk alle huller og sømme, hvor den nye vindueskarm opfylder siderne af vinduet åbner, indersiden trim, og trim under vinduet. Give caulk tilstrækkelig tid til at tørre, før du anvender nogen primer til området.Bemærk: Dette er et godt tidspunkt at kontrollere hele vejen rundt om vinduet og vinduesrammen at sørge for der er ingen andre huller. Caulk eventuelle huller, der findes da disse åbninger tillader vand at komme ind, hvilket er grunden til du udskifter vindueskarmen i første omgang!

•Anvend en høj kvalitet træ sealer/primer på alle udsatte træ, og efter at tørrer følge det op med en frakke eller to af maling, især de nye vindueskarmen af du valgte at bruge en træ vindueskarm, eller områder eller revnet maling. Sikre, at alt træ er forseglet og malet hjælper med at forhindre vandskader og fremtidige reparationer. Du ønsker ikke at erstatte den samme vindueskarm i et par år.

•Kontrollér alle andre vinduer på dit hus og lave dem efter behov. Anvende cauling, sealer, og male hvor det er nødvendigt for at undgå eventuelle unødvendige reparationer i fremtiden.

Tips & advarsler

  • Bruge en vinyl udskiftning vindueskarm, da det er vedligeholdelsesfrit og bliver aldrig rådne ud.
  • Brug kun høj kvalitet malbare caulk og forsegle alle huller omkring rammen og vindue trim at forebygge fremtidige skader.
  • Kontroller alle dine udvendige Vinduer mindst to gange om året for revnet maling, mangler eller peeling caulk og rådnet træ, reparation efter behov.
  • Være forsigtig med at bruge værktøjer som en barberkniv kniv og multi værktøj for at undgå skade.
  • Hvis bruger en stige til at få adgang til de roted ud af vinduet Sørg for det er korrekt justeret og støttet.
  • Vær omhyggelig med at undgå skarpe genstande som gamle søm, der kan være rusten

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com