Borddækning til russiske middage

May 25

Borddækning til russiske middage

De mest formelle af borddækning, den russiske indstilling, tilføjer elegance, tradition og effektivitet til en privat middagsselskab, banket, staten middag eller enhver anden ceremonielle lejlighed. Hvert kursus serveres individuelt fra venstre og retter er fjernet fra højre som måltid skrider frem. Mens den formelle russiske indstilling består af vigtige regler for at præsentere alle elementerne af indstillingerne sted, nødvendigt antallet af kurser og redskaber bestemme indstillingen faktiske.

Oprindelse

Russisk-stil sted indstilling kan rumme den russiske stil af service, en præsentationsteknik, der blev introduceret til verden uden for Rusland af Prince Kourakin. Typografien servering sprede sig først til Frankrig derefter til England. Russiske service, sammen med den russiske placering af retter, indførte ideen om servering måltider ét kursus på et tidspunkt. Før det, store plader af mad blev præsenteret for de spisende gæster på samme tid, og de hjalp selv. Sted indstillinger for russiske service er lagt ud på en måde, der gør det let at forberede hver ny kursus af fjernelse af top-mest parabol eller den yderste køkkenredskaber som det bruges.

Placering

Oplader plader sidde direkte på dugen, efterfulgt af en service plade, hvorpå de plader, der skal bruges i de forskellige kurser følge. Sølvtøj er placeret på hver side af pladerne, med gafler til venstre og knive og skeer til højre. Læg dem i brug, så diner kan fremskridt udefra og ind, som kurserne serveres. Middag knive er placeret med kniven mod pladen. Brød og smør plader gå over gafler, med smør kniv på tværs af toppen, blade vender ud mod spidsen af gafler. Vand Pokal, rød vin glas og hvidvinsglas er placeret over knive og skeer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com