Hvordan man laver gamle aluminium vinduer dias frit

May 27

Aluminium vinduer, herunder storm windows, er letvægts alternativer til tungere vindue materialer. Men ligesom alle vinduer, aluminium vinduer kan udvikle problemer med tiden. Hvis windows ikke er tilstrækkeligt vedligeholdt, kan det blive sværere at glide ruderne. Hvis du har aluminium vinduer, der mødes med modstand, når du flytter ruderne, er der skridt du kan tage for at gøre dem glide mere frit igen.

Instruktioner

•Brush og ren vinduerne. Start med at fjerne enhver snavs eller snavs omkring Vinduer, i rammen og i nogen numre eller kanaler. Du kan bruge et vakuum, børste eller en fugtig klud afhængigt af mængden af snavs og debris stede. Du kan også bruge en klud eller børste med en lille mængde af rengøringsmiddel opløst i en spand vand.

•Treat med et smøremiddel. Der er en bred vifte af smøremidler du kan bruge til aluminium vinduer, men en silikone-baseret glidecreme, der ikke korroderer metal er et godt valg. Spray smøremidlet i vinduet spor, og flytte ruder frem og tilbage til at sprede Glidecremen over de dele, du kan sprøjte. Gentage dette nogle flere gange indtil vinduet glider frit.

•Wax rammen. Når din windows er rene, kan du bruge en bil voks på metalramme og kanaler. Voks vil ikke beskadige metal og vil tjene til at beskytte det mod korrosion.

Tips & advarsler

  • Programmet smøremiddel kan løsne snavs fra svære at nå områder, så du kan være nødvendigt at gentage den rensning oparbejde efter før yderligere programmer.
  • Vær forsigtig, hvis du fjerner ruderne fra rammen. Hvis du er usikker på hvordan man gør det sikkert, henvise til producentens manual eller hyre en professionel til at hjælpe dig.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com