Sådan lå gårdhave sten

May 28

Patio sten er en fantastisk landskabspleje funktion til ethvert hjem eller forretning. For at lægge dem, skal du først købe de korrekte sten og forberede før introduktion. Sørg for at købe høj kvalitet sten, der er mindre tilbøjelige til at bryde når gik på. Også, forberede området ved at fjerne snavs og nivellering det. Sørg for at tjekke med lokale zoneinddeling koder at være sikker på dit projekt er tilladt i dit område.

Instruktioner

•Fastsætte din terrasse sten layout før introduktion. Markere ud for specifikke bredde og længde af gårdhave med små træpinde og reb. Dette vil hjælpe dig med at holde terrassen vender som du lægge hver af stenene. Fjern snavs og græs fra dette område mindst 8 inches i dybden, for placering af instituttet og sten; niveau.

•Tilføj grus til foundation, som bør være halvdelen af højden på terrassen. Niveau grus. Tilføje omkring en tomme af sten støv, som vil fungere som en slags cement at holde gårdhave sten på plads. Holde det niveau.

•Lay mursten på toppen af stenen støv, trykke på hver sten på plads ved hjælp af en gummihammer. Overveje den kurv flette design, som gør det muligt at placere to mursten (hvis du bruger sten eller mursten som sten) lodret, med de næste to vandret. Layout af terrasse sten i det mønster, du allerførst på græsset, hvis de ulige er formet.

•Finish æglæggende gårdhave sten for at dække den gangbro eller gårdhave, du opretter. Lå hvert stykke, som du ønsker, derefter gå videre til den næste arbejde fra ét stykke til næste i stedet for at springe over mellemrum. Du vil være i stand til at flytte stenene i denne fase.

•En komplet projekt ved at tilføje endnu et lag af sten støv over toppen, og sørg for at udfylde revner eller kanter. Feje væk overskydende over stenene. Derefter spray sten støv med vand, som vil få det til at hærde og sikker patio stenene på plads. Lad det tørre, før du gå på det.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com