Den bedste måde at skære ned fyrretræer

May 30

Der er mange grunde til, hvorfor du måske nødt til at skære ned et fyrretræ. En fyrretræ kan være smittet med sygdomme og skadedyr, der kan dræbe træet. En døde fyrretræ kan være en potentiel risiko, som du skal skære ned. Du måske ønsker at bestanden på nogle brænde til vinteren eller bare rydde nogle lander på din ejendom. Skære ned fyrretræ selv kan være en omkostningseffektiv alternativ til at ansætte en professionel.

Instruktioner

•Kontroller, at du vil have plads nok hvor træet vil falde og at træet ikke ramme nogen forhindringer som andre træer eller dit hus. Også bekræfte, at du vil kunne komme ud af vejen når træet falder.

•Rengør område under træet, bruger Sakse til at klippe alle buske, planter eller anden vegetation vokser under træet. Rens området for at sikre, at du har nok plads til at arbejde sikkert som du skære træet. Bære tunge handsker, når du arbejder med sakse.

•Kontrollér første skære på fyrretræ ved hjælp af en motorsav. Den første skæring bør ansigt, hvor træet vil falde. At klip skal handle om taljen høj kutteren, vandret og tredjedel dybt ind i træet. Handsker tunge, ansigt skjold og øre beskyttelse for din sikkerhed, når der arbejdes med en kædesav.

•Kontrollér andet skære på fyrretræ. Den anden cut er over den første snit på fyrretræ også over hvor træet vil falde. Gøre den anden skæres med en 45-graders vinkel møde spidsen af den første snit på træet. Den første og anden cut bør udgøre en trekantet kile på træet.

•Ansigt til den modsatte side af træet hvor du har lavet en trekantet kile skåret og foretage den endelige cut på fyrretræ. Den endelige cut er også horisontale og skal være to til dig inches over den første snit på træet. Træet vil begynde at falde som den endelige cut når en trekantet kile på træet.

•Drej motorsav off og hurtigt flytte en sikker afstand fra den faldende træ.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com