Hvad er et Toilet Sink Drain Pipe størrelse?

May 31

Hvad er et Toilet Sink Drain Pipe størrelse?

Et toilet vasken afløb håndterer et konstant volumen af vand fra vandhanen. Dette betyder, at det kræver en vis størrelse rør og afløb så vandet kan strømme ud af vasken uden tilstopning eller backing det op. Standardiserede størrelser for toilet vandhaner stor nok til at håndtere den hyppige brug af apparatet er bredt tilgængelige.

Toilet afløb dimensioner

Toilet afløb foranstaltning 1.375 inches i samlede diameter. Dette er den samlede distance på tværs af midten af drænhul inde toilet vask. Det er dog ikke den samme nøjagtige størrelse som afløbsrør. Drænhul er lidt større end røret. Dette er at give plads til væggene af bundproppen til at passe ind i afløbshullet. Denne bundproppen er en del af afløbet forsamling, som omfatter hale afløbsrør.

Afløb hale rør dimensioner

Toilet-afløbsrør, der strækker sig ned fra drænhul og er en del af afløbet, sig måler 1,25 inches i typiske toilet hane. Denne størrelse er lidt mindre end et køkken afløbsrør, der er normalt 1,5 inches. Det er tilstrækkeligt til at dræne ethvert størrelse toilet vask under normal drift. Denne størrelse rør er almindeligt i beboelses- og toiletter. Det er de standard producenter overholder når gør afløb for deres vandhaner.

Størrelse overvejelser

Da kun sæbe og vand strømme ned i afløbet, anvendes typisk til hånd vask eller skylning, er større drænrør ikke nødvendige for toilet vask. Kun er overdreven vandgennemstrømning eller tunge skik findes drain pipe størrelse forøges. Dette er normalt ikke sagen i en opholdstilladelse eller kommerciel bygning. Vandhaner har en begrænset vand gennemstrømningshastighed på under 2 gallon per minut, så denne størrelse rør er ideelle. I forhold til køkken-afløbsrør, der er 1,5 inches i diameter, er størrelsen kun gradvist mindre.

Afløbsrør sat op

Afløbsrør i et toilet faucet består af flere dele. Først er hale rør, der forbinder direkte til vasken bassinet gennem drænhul i vasken. Dette rør feeds i en p-fælde, som er en u-formet VVS-armatur, der forhindrer tilbage flow i afløbet. Denne fælde er typisk større end afløbsrør. Den måler 1,5 inches i diameter. Dette rør feeds i de største afløbsrør af bygningen, som er 2 inches i diameter eller større. Særlige reducerende bøsninger forbinde disse forskellige størrelse rør.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com