Hvordan man opbygger en Torii port til din japansk have ud af 4 stykker af træ

June 8

Hvordan man opbygger en Torii port til din japansk have ud af 4 stykker af træ

En Torii port er en traditionel indgangen til en Shinto helligdom i Japan. Det markerer indgangen til det hellige rum i helligdommen. Denne forenklede version er blevet tilpasset til en japansk have som en smuk arkitektonisk tilføjelse. Da det ikke er bygget på en massiv indgangen-type skala, vil jeg anbefale det udnyttes som et fokuspunkt i haven.

Instruktioner

•Dette er et meget simpelt projekt for din japansk have som det bruger kun 4 stykker af tømmer. Alle forsamling er gjort før markedsføring porten på plads. Første, Læg alle stykkerne som de vil samles. Stolper er i en vinkel. Markere en spot 1 fod fra bunden af hver, de bør være 7 ft, 3" fra hinanden på det tidspunkt, Lystfiskeri op til 5 ft, 3" apart øverst (målt fra inde til inde), der skal forlade omkring 12" af top bar stikker ud i hver ende. Skitse hvor brikkerne overlapper hinanden, så du kan skære dem. Markere klart hvilken side du ønsker at skære, så du ikke blande dem.

•Den landskab tømmer er omkring 3" bred, så du ønsker at skære omkring 1 og 1/4" dybt på hver stykke så du kan slikke dem sammen (Se foto). Gør et mærke til dybden på det tidspunkt, så du kan se hvor man kan stoppe. Gøre hver skåret, derefter tage en hammer og træ mejsel og rense ud i træ, der skal komme ud. God! Den hårde del er gjort.

•Lay brikkerne sammen igen på jorden og sørg for at det ser rigtigt. Bore et hul gennem både stykker for bolte (mens de er samlet for at sikre, at hullerne linje op). Skær de 2 x 4 til 6 ft, 10" lang. Det vil være naglet tværs over ryggen på 11" fra toppen af stolper. Mark hvor det går. Der vil være omkring 4" udsat i hver ende.

OK, give alle stykker en let pudsning og gå videre og bejdse dem alle, før du samler. Der er afsat til tørre i en time eller 2.

•Når pletten er tør, bolt tømmer sammen. Nail overliggeren på, er at sikre det selv side til side med den øverste bjælke. Næsten der!

•Flyt porten til hvor du ønsker at installere det. Grave et hul 1 fod dybt for hver post (7 ft vil blive udsat). Da porten ikke er så massiv, det behøver ikke at blive cementeret i, men jeg anbefaler du bruger en halv pose af cement på hvert indlæg bare for sikkerhed (cement's kun omkring $3 a taske). Dobbelttjek, at den øverste tværstang er niveau (hvis din jord er ujævn, gøre overligger niveau, ikke matcher Skråkant af jorden). Lad det tørre natten over i cement. Opfyldning og tamp ned snavs næste dag.

•Congratulations! Du har nu en smukke og unikke tilføjelse til din japanske have. Jeg har fundet nogle gode ideer i fredfyldte haver af Yoko Kawaguchi (se link nedenfor). Også tjekke mine relaterede Ehow artikel "Hvordan at gøre et japansk haven Gate i en Weekend" (link nedenfor).

Tips & advarsler

  • Vælg straightest landskab tømmer du kan finde. De har en tendens til warp, men du bør kunne få nogle lige dem.
  • Når øjet beskyttelse når mejsling ud de øverste stykker.
  • Dette ser 100% bedre når den japanske have er vokset i!

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com